Gå til hoved-indhold

Gæt en verdenspremiere i Cannes

Aurelia og Maeva fra Nice var pynt foran båden. De to skønheder ved dog intet om både, men kan du gætte hvilken båd, der er i baggrunden? Vi er på udstillingen.

Natsejlads kræver skarphed

Natsejlads kræver, at du er skarp. Der må ikke gå hygge i den, siger Sten Emborg fra Søsportens Sikkerhedsråd, der nu kommenterer på den tragiske ulykke i Hundige. Se foto af båden i Nyhavn.

Hundige-ulykke: Drønede ind i stenmole om natten

- Ud fra en logisk betragtning er ulykken sket i de mørke timer. Ellers ville de være sejlet uden om stenmolen, siger Midt- og Vestsjællands Politi om ulykken, hvor fire døde i Køge Bugt.

Sejler omkom efter redningsaktion i 42 m/sek.

Det færøske redningsskib Brimil reddede 10 polske sejlere i havsnød i orkan forleden, men en sejler døde efterfølgende af kvæstelser. Forsvarskommandoen forklarer om dramatisk redning.

 

Køge Bugt og syv andre områder undgår havmøller - men otte andre kan rammes

Jammerbugt Nord, Djursland, Samsø Nord, Lillegrund i Lillebælt, Vejsnæs, Nyrup Bugt, Halsnæs og Køge Bugt slipper for havmøller, men Bornholm og Sejrø Bugten er fx stadig egnede.

Sejler drukner uden redningsvest ved Assens

Den 55-årige skal op i bådens stævn og sætte sejl, da der kommer en kraftig sidebølge, så båden kæntrer kraftigt, og den 55-årige ryger i vandet, fortæller politiet.

Boatclub får ny direktør og nye haller i Lillebælt

Boatclub har nu pladsmangel efter nye kunder det første år. Og nu flytter selskabet til nye større haller i Middelfart, og med ny udviklingskapital og ny direktør, Dani Schulze.

Analysekit kan teste om du har dieselpest

Diesel analysekit er en effektiv test, der tillader dig at overvåge niveauet af bakterier og svampe i dit brændstof i din motor- eller sejlbåd.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.

Sejler døde da bom slog ham i vandet

En fatal sejlbåds-ulykke kostede onsdag aften en 63-årig mand livet i bølgerne ud for Hundested i Nordsjælland.