Gå til hoved-indhold

Hellers-sagen: For smed at rette bager

Konkurrencestyrelsen vil give 800.000 kr. bøde til Hellers Yachtværft i en sag, hvor kommunen, hvid nogen er den reelle synder. Styrelsen ser sagen som principiel i forhold til en række kommende sager. Beklager tidligere fejl i artikel.

2.200 ekstra kvadratmeter til Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg i Ishøj har lejet sig ind i nye, store lokaler på Ishøj Havn efter at Engstrøm Marine forlod havnen. Tyske og Svenske kunder køber nu brugte danske både.

Drabant 22 priser - 13 både er tjekket

Sejler har set på 13 Drabant 22ere og sat det flot op med tre forskellige prisindikatorer. Se hvad 70er-båden koster og opdag at de er billige.

Ny storm måske på vej

Det kan ende med en ny storm på fredag. Og er vi uheldige, så kan det blive værre end den vi lige har haft. Det oplyser TV2 Vejret.

 

Lær at spille Volvo Ocean Race Game

Minbaad.dk gennemgår hvordan du lærer at spille Volvo Ocean Race game. Starten går kl. 14. Se også starten live.

37-38 m/sek. ved Vesterhavet - start 03.00

Vindstød med orkanstyrke på vej, lover TV2s vejrcenter. Spørgsmålet er om der nu igen vil vælte både eller om både i havnene river sig løs?

Redningsaktion: Ophængt ugle

Bådebygger Jørgen Jensen, der har sit daglige arbejde på værkstedet i Frederiksdal ved Mølleåen i Kgs. Lyngby, gjorde en usædvanlig fangst forleden – en hængende ugle.

Hastighed på minbaad.dk banket i top

Det tager nu kun 0,2 sekunder at klikke ind på en artikel på minbaad.dk, før tog det 4-5 sekunder, men det er slut nu.

Sprød X-35er sælges på mitbaadmarked.dk

X-35 er 2/3 kapsejlads og 1/3 tursejlads. Båden er sjov og hurtig at sejle, men kræver øvelse hvis man skal være med i toppen af feltet, fortæller X-35 sejler Kristian Løftgaard.

 

Lorenzen: Ny TV-kanal viser måske sejlsport

En ny TV-kanal kan give mere sejlsport og et samarbejdet med Danske Spil kan åbne op for nye muligheder. Tænk fx at se live TV fra Big Boat Challenge, hvor man spiller på resultaterne?