Gå til hoved-indhold

Hellers-sag: Brødnid eller fri konkurrence?

Jeg kan ud fra huslejetal tvivle om Lynetten Bådservice's Klaus Schlichters samfundssind, ikke blot drejer sig om at få fjernet en konkurrent fra markedet, skriver Tonny Pedersen.

Advokat: Hellers er dømt på for tyndt grundlag

Konkurrencerådet bestemmer at Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune i husleje, men Hellers er aldrig hørt rigtigt i sagen. – Vi anker, siger advokat til minbaad.dk.

Dyreste vandskibåd i Danmark: Carbon3

For cirka 4 mio. kroner kan du købe Carbon3 til at stå på vandski efter, hvis du bliver træt af at sejle kapsejlads i den. Se kort video.

Dansk rigmand køber 54 meter lang superyacht

Efter at have tjent små to milliarder kroner på at børsnotere smykkesuccesen Pandora har Rene Sindlev netop investeret 135 mio. kr. "Parsifal III", der kan lejes for 1,5 mio. kr. - per uge.

Ny hollandsk skønhed

Eagel 44 er en gentlemansbåd, der ser ud som en klassiker over vandlinjen, men som har finnekøl og spaderor under vandlinjen, men en billig dame er hun ikke ligefrem. Se video.

Volvo Ocean Race-sejler udtaler sig om SeaCart 26

Gustav Morin, tidligere PR-mand der sejlede med Ericsson3, har interviewet sin gamle skipper Anders Lewander om den hurtige svenske trimaran. Se SeaCart26 sejle.

Franck Cammas bytter båden ud med cykel

Franck Cammas, skipper på Groupama 3 og Groupamas Volvo Ocean Race båd, skiftede båden ud med cykel hvor han deltog i Tour De France etapen "L'Étape du Tour Mondovélo"

Bådbrand i Næstved var påsat mener avis

Ganske sandsynligt var en brand påsat i en motorbåd der lå imellem to andre, og båden, en Glastron GT 208, var godt overtændt. -Surt, siger bådejer Jan Larsen i dag til minbaad.dk. Se galleri.

Bavaria-sejlbåd udbrænder totalt i Port Grimaud

Pantaenius-chef Gert Toft oplevede drama med nedbrændt båd i Frankrig.

Elan 210 nominers til Årets Båd 2012 i Europa

Dagsejleren Elan 210 er sikret omtale efter den er nomineret til Årets Båd i Europa, hvor bådblade kårer vinderne til januar. - Det viser at båden er populær, siger importør Jesper Strands. Se video.