Gå til hoved-indhold

10 mest læste artikler på minbaad.dk i 2011

Ud af minbaad.dks 1.708 artikler i år var artiklen Lorenzen: DH-reglen er verdens bedste, den der fik flest flest besøg med 10.792 klik. Derefter fulgte om Ylva-snyd og Peter Warrer-artikel.

Hvorfor viser I ikke sejlerpiger hver måned?

Men det gør vi nu og ønsker hermed alle sejlere godt nytår med denne hilsen og en anderledes maritim kalender, vi henviser til.

Lorenzens nytårshilsen fra St. Lucia

St. Lucia er øen som over 200 ARC-både rammer efter turen over Atlanten. Her er Morten Lorenzen og hustruen Mette. Der er mange gode grunde til at rejse i julen, og Caribien er et super rejsemål.

Dansk kitesurfer i livsfarligt stunt

Dansker hopper ud fra kran på et skibsvrag kun med sin drage. Han har forsøgt før hvor det næsten gik galt. Video.

Se ny Hanse 415 - længere vandlinje mere plads

Fra 21. januar kan man på boot i Tyskland se den nye Hanse 415, som akkurat er lige så lang som Hanse 400, men vandlinjen på 415eren er 60 centimeter længere.

Indbrud i 20 både i Kolding

Politiet beder nu offentligheden om hjælp i jagten på den tyv, som over to uger er brudt ind i cirka 20 lystbåde på Marina Syd i Kolding. Pantaenius anbefaler at man tømmer sin båd, før tyven gør det.

Ny teknologi fra Tuco - lette og stærkere både

Tuco Marine Group i Faaborg har gennem det seneste år arbejdet på at udvikle en ny teknologi til fremstilling af specialfartøjer i komposit materialer.

Rønnows klumme: Nu er båden på land

Ak, ja. En sæson er forbi – nu venter en lang vinter. Og hvordan gik det så? Var det besværet værd, var vejrguderne med os, holdt udstyret, nåede vi det, vi ville?, skriver vores nye klummeskribent.

Americas Cup Uncovered - Episode 21

Endnu en episode er online. Denne gang ser de tilbage på sæsonen i Plymouth og San Diego.

Gæt en båd fra Dragør

Vi faldt over denne røde båd, som ligger i Dragørs gamle havn. Kender du bådtypen?