Gå til hoved-indhold

Tyske sejlere drømmer mest om Hallberg-Rassy

2.893 sejlere stemte igen på en Hallberg-Rassy som deres drømmebåd til tur- og langturssejlads, mens X-Yachts vinder hos performance-cruisere, viser undersøgelse på bladet Yacht.

KDY taget med bukserne nede i rekordforsøg

- På godt sportssprog kan man sige, at den havde vi ikke lige set komme, siger Anders Kristensen, direktør i Dansk Kongelig Yatchklub om at tage tid for ulovlig rekordsejlads i 2008.

20.000 kr. i bøde for rekordsejlads om Sjælland

Et rekordforsøg i KDY-regi var ifølge vidner tæt på at gå helt galt, da en kraftig speedbåd drønede forbi sejlskibe med en drabelig fart i 2008, skriver Politiken. Gennemsnitsfart var på 74 knob.

Mandlige sejleres foretrukne facebook-foto

Et populært foto blandt mandlige sejlere ryger rundt blandt facebook-brugere. Lars Rasmussen gav os linket.

Kvindelige sejleres foretrukne facebook-foto

Lige nu er sejlerkvinder meget begejstret for billedet her. I hvert fald florerer det som en steppebrand på facebook, kan vi dagligt læse.

Danish Yachts leverer avancerede fartøjer

Skagen-værftet har fået ordre på en række topmoderne fartøjer af typen SeaStrider. Det er de første SWATH-fartøjer i verden, der bygges i kulfiber.

Sejler står bag Magten over havet - M/S Selandia

Se udsnit af den nye dramadokumentariske film ’Magten over havet – M/S Selandia’. Filmen er produceret af Anders Dylov og Chroma Film med støtte fra MAN Diesel & Turbo.

Tuco har ti nye ordrer på leverancer til skibe

Tuco Marine Groups specialisering på skibsbygning i kulfiber, skaber nu stor aktivitet på værftet i Faaborg. Brændstofsforbrug falder markant med kulfiber-færger.

Rungsted Havnemole ramt af massiv pakis

Fotograf og Drage-sejler Lars Stenfeldt sukker efter at komme på vandet. Han har netop sendt os et frisk foto fra Øresund.

M/S Selandia - et teknisk vidunder fylder 100 år

17. februar 1912 revolutionerede mortorskibet M/S Selandia søfarten med dansk udviklet teknologi, der stadig holder i dag - præcis 100 år efter. Det fejres nu med særudstilling.