Gå til hoved-indhold

Skal Ylvaen bygges igen?

Ylva Klubben har bjærget støbeformene til den elegante båd i et gammelt sydfynsk frugtlager og der er håb om en ny produktion.

 

Søstærk blomsterkasse

Vores fotograf Søren Svarre har fanget et bådvrag i Roskilde. Kan du gætte bådtypen? Vi kan afsløre, at den ikke sejler efter IOR-reglen.

Bådvraget fra Kjølhede - nu er den til salg - bud fra 15.000 kr.

Steen Kjølhede konstruktion, Extase, har ligget på land i syv år og kandiderer til Årets Bådvrag 2010. Fotos fra Lars Vejsager Jørgensen, Korsør.

 

Sporten der blev dyr

Isbåde-sejlads startede som en alle-mands-sport, men en ny båd med tre sejl, kulfibermast og fem-seks par skøjter koster over 100.000 kroner. Det skriver BådNyt på gaden.

Nyt tysk sejlersite segelreporter.com

Journalist Carsten Kemmling var inspireret af minbaad.dk, da han lavede sejlersite.

Mød Dolmer på Oure

Jordomsejler Jens Dolmer holder foredrag 6. april på Oure, hvor han startede med sejlsport. Se også Dolmer jumpstarte en Volvo Penta langt fra land.

Bavaria på skinner

Rekonstruktion er færdig og det tyske bådværft har fået slettet 90 procent af gælden og fået tilført frisk kapital.

Bådvrag fra Ålborg

En dejlig Ravage 36, med modificeret hæk, bliver ringere og ringere i Marina Fjordparken i Ålborg, fortæller fotograf Ricky Hansen. Læs også om retroliga for IOR-både. Se nu flere links sendt fra Sverige.

 

Hurtigsejler til salg på mitbaadmarked.dk

30 fods Cedertræ-trimaran fra 2004 sælges nu. Husk at private kan sætte båd og udstyr til salg gratis på vores voksende bådmarked, hvor du ikke drukner mellem tusindvis af både.

 

Forsømte bådvrag - ny fotokonkurrence på minbaad.dk

Det er på tide at pleje de gamle både på havnen. Send os billeder af forsømte både, så vi kan kåre "Årets Bådvrag 2010". John Trolle har sendt billedet af denne X- 3/4 tonner fra Skive.