Gå til hoved-indhold

Lækre detaljer på X-65

I fabrikshallen i Haderslev fremstilles skroget til den store X-65, mens alt træet hentes hjem fra Thailand. Specielt de rammeløse vinduer er et nyt tiltag, som har vakt opsigt, skriver Pleasure.

 

Monaco gjorde det igen

I dag slutter Monaco Yacht Show med verdens rigeste sejlere på besøg. Flere danske virksomheder var med, herunder Nordic Mast.

Bådudstilling i Malmö i dag og i morgen

I Limhamns småbådehavn, syd for Malmø, udstilles både og udstyr 25. - 27. september.

Se vores favoritter - og nye læser-link i artikel

Vi har nu samlet interessante sejlersites, som blur.se, sail-world.com, seilas.no, sejlsport.dk, scuttlebutteurope.com, salinganarchy.com, yacht.de. Se dem i bunden af minbaad.dk

JP-tv om Swan 82

JP.dk fortæller om Mærsks Swan 82, der holder til i Tuborg Havn. Båden koster 60 mio. kr.

Første Bianca 27 fundet

Efter lang tid intens jagt lykkedes det Bianca 27-sejlernes internationale mødested, Bianca27.net, at opspore det allerførste eksemplar af den danske pionerbåd.

Melfar Marine indgav konkursbegæring

Melfar Marine har efter tab på tre mio. kroner, indgivet konkursbegæring mod dem selv. Men det 'ny' Melfar Marine flytter på havnen i Middelfart og forhandler igen Hallberg-Rassy, Dehler og T-Yachts. Læs og få en forklaring.

 

Skudhuller i motorbåd - skipper savnes

En italiensk luksusyacht var hullet som en si efter skudhuller i fribordet. Båden blev fundet ved Korsika og skipperen savnes stadig. Måske er der tale om forsikringssvindel.

Verdenspremiere for Bavaria 32 Cruiser - se nu prisen

Bavarias nye Cruiser 32, udviklet af Farr Yacht Design og BMW Group Designworks USA, blev i går præsenteret under udstilling i Holland.

 

 

 

Nordic Mast i dyrt selskab

Nordic Mast A/S, der producerer master og bomme i kulfiber, er udnævnt af Dagbladet Børsen som gazellevirksomhed.