Gå til hoved-indhold

Ejer af mystisk nu grundstødt sejlbåd stadig ikke fundet - nu vil Nyborg nærpoliti få den fjernet

Lokalpolitiet i Nyborg er ikke kommet tættere på, hvem ejermanden af den mystiske sejlbåd, som ligger på grund udfor Teglværksskoven i Storebælt, kan være. - Vi kan ikke været tjent med, at den ligger der i havets vold på stranden, siger nærpolitiet i Nyborg til Fyens.dk.

Forsvaret kæmper mod 39 havvindmøller nord for Sjællands Odde

Forsvaret taler nu også sejlernes sag. For det kæmper for at få stoppet planerne om en havvindmøllepark i Hesselø Bugt. Området er nemlig en del af et stort militært øvelsesområde, fortæller TV 2 Øst, der viser kort og havvindmølleparken, der også vil genere sejlerne.

Brandudsalg hos Surfline i Egå går amok efter brand på Studstrupværket, hvor lager står

Branden på Studstrupværket nord for Aarhus har været en plage for borgere i lokalområdet i en måned, men nu kan de få et lille plaster på såret. For en af landets største butikker for surfudstyr, Surfline, holder nemlig brandudsalg, fortæller direktør Jeppe Hansen til TV 2 Østjylland. 

Danske Kim blev reddet i Det Indiske Ocean: Kaptajnen spurgte om kontaktoplysninger på min familie inden aktionen

- Ingen skal ringe til mine børn og fortælle, at deres far er gået bort, fortæller den berørte dansker, der lod sig fire mod tankerens dæk i et svingende net. Hør ham fortælle detaljeret om redningsaktionen i videoblog.

X-Yachts designchef Thomas Mielec forklarer om en 1 til 1 model af ny, stor Xc

- Mock-up'en gør det muligt på en mere ligetil måde at kommunikere designintentionerne til alle i projektet og gør det nemmere at give input til designerne baseret på et ikke bare visuelt, men også følt indtryk af designkoncepterne, siger Mielec. Se video.

Dansk Marine Center A/S har fået ny ejer fra Aalborg og ny direktør

Ejendoms- og udlejningsvirksomheden Bådebyggervej 7 A/S i Aalborg, der i forvejen ejer Mathis Værft, køber nu Bavaria-forhandleren Dansk Marine Center A/S (DMC) i Risskov af erhvervsmanden Jens Meyer. Firmaet indsætter Christian Due Hammershøy som direktør.

Tre københavner-kvinder skal ro 5.000 km i The Talisker Whiskey Atlantic Challenge 2022

Camilla Tvernø, Marie Adserballe og Anne-Marie Feilberg skal ro fra La Gomera den 12. december og kursen er sat på Antigua. Cille Rosentoft fra minbaad.dk taler med de seje kvinder.

Storstrømsbroen: Vejdirektoratet gør klar til at sejle store elementer ud

Den store produktionshal på Masnedø har indtil videre frembragt fem brodragere til Storstrømsbroen. Nu gør vi dem klar til at blive sejlet ud og monteret på bropiller i Storstrømmen. Se de seneste luftfotos fra projektet.

60-årig dansk sejler reddet i Det Indiske Ocean - men sejlbåd gik tabt

Efter 4 dages sejlads røg gearboksen i en 47-fods Bavaria og efterlod sejlbåden drivende i høje bølger. Solosejleren fra Nibe blev reddet af olietankeren MT Riviera II, hvis mandskab fik bragt danskeren i sikkerhed om bord på tankskibet, skriver Maritime Danmark.

En sejlbåd af typen IF'er ligger for anker ved Nyborg - politiet efterlyser ejer

Kender du ejeren af båden, der ligger ved Teglværksskoven i Nyborg, så tip nærpolitiet i Nyborg, så der kan komme klarhed i sagen. Det er nemlig ikke ofte, at en sejlbåd bliver efterladt for anker i det område og slet ikke på denne årstid, skriver Fyns Amts Avis.