Gå til hoved-indhold

Sejler røg i håndjern efter han slog kvinde og smed hende i vandet på Samsø

Idyllen blev afbrudt i Ballen Havn efter en aggressiv 26-årig mandlig speedbåde-sejler slog en kvinde og smed hende i vandet og sejlede båden på grund, fortæller flere vidner som minbaad.dk har talt med. Sejleren blev anholdt for spiritussejlads. Opdateret 21.7.

44-årig mand drukner da han forsøger at svømme under flydebro i Svendborg

En 44-årig mand var afsted med to venner, da det gik grusomt galt ved Frederiksøen i Svendborg lørdag aften.

Købte Drabant 24 for 100 kroner og satte den i stand for 13.000 kroner

- Drabant 24eren blev frigivet fra havnen i Helsingør, da ejeren aldrig dukkede op kom den på bud hvor jeg bød 100 kroner og fik den for det, fortæller Christoffer Duus, der nu har fået sig en billig, flot og velsejlende sejlbåd for få penge i en tid hvor alt stiger.

Motorbåd påsejler mindre motorbåd med fire unge mennesker viser video

»Hvad laver du din idiot? Er du dum i hovedet?« råber en ung mand i en mindre motorbåd, da der var Red Bull Cliff Diving (udspring, red.) fra taget af Operahuset.

Vidner søges til påsejling af surfer i Nr. Vorupør - sprang for livet

Søndag den 17. juli kl. 12.42 blev en surfer påsejlet af en fiskerbåd på stranden ved Nr. Vorupør ved Vesterhavet, syd for Klitmøller. Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner til hændelsen, hvor surferen nåede at springe fra surfbrættet inden fiskeren ramte ham.

Overlæge har fundet mulige årsager til bådbrande - lad en skibselektriker se på din båd

På baggrund af 2.000 besvarede spørgeskemaer kommer overlæge Jens Lauritsen med sine bud på, hvordan en håndfuld både i sommerferien i 2020 kunne bryde i brand.

Sådan får du båden fri fra grunden

En rolig sejltur kan dog hurtigt udvikle sig til en kaotisk situation, hvis båden støder på grund. Hvert år har 50 både behov for at hjælp til at komme fri.

84-årig solosejler lettere kvæstet efter han blev sejlet ned af Strynøfærgen i Rudkøbing

En nordtysker i en Hallberg-Rassy 24 Misil pådrog sig sår i hovedet da han i en smal sejlrende blev ramt af færgen m/f Strynø. Den havarerede lystsejler fik hurtig assistance af mandskab fra Rudkøbing havn, en akut-lægebil, en ambulance samt af en tysk sejlerfamilie. Se billeder af båden.

 

Sponsorindhold: Skab hjemlig hygge på din båd med en skillevæg

Måske vil det være optimalt for dig at have mulighed for at skabe flere rum i båden og opnå det pladsbehov, som de fleste ønsker sig.

Overvurder ikke dine evner på Stand Up Paddle board - tag kursus og køb sikkert udstyr

Hvert år må personer på SUP reddes af livredderne, og ofte er det vinden, som overrasker og skaber farlige situationer – og den kommer der mere af i denne uge. Livredderne og Søsportens Sikkerhedsråd til, at man tager et introduktionskursus og investerer i sikkert SUP-udstyr.