Gå til hoved-indhold

Få dansk rundvisning på ny Grand Soleil 40 - hurtigste turbåd i havnen

Grand Soleil 40 mener det med at sejle stærk. Minbaad.dk får her en rundvisning på båden under Cannes Yachting Festival af importør Michael Floor. Båden fås i racing-version med 6 Harken, spil, kulfibermast, men den fås også i turversion med lavere køl og alumast.

Appen Navipair kan forbinde sejleren til den lokale helt af en håndværker

Ny app hjælper sejlere, der skal have repareret båden, med at finde frem til mekanikeren, elektriker eller bådebyggeren. Måske den lokale helt. Via appen Navipair beskriver sejleren selv problemet med ord og billeder, og rækker så ud til dem, der kan hjælpe, forklarer direktør Klaus Østergaard.

Skoleskibet Danmark kolliderer med flådefartøj i Baltimore Havn - se video

Det danske skoleskib tiltrak sig uønsket opmærksomhed, da det lørdag lagde fra kaj i amerikanske Baltimore. Ulykken opstod, da slæbebåde forsøgte at hjælpe skibet ud af havnen.

Bavaria C38 er populær - vi så den på Cannes Yacthting Festival

Vi var på den gigantiske og for bådværfterne meget vigtige udstilling Cannes Yachting Festival, hvor 620 både fra 3 til 50 meter udstilles i vandet og på land for 54.400 besøgende. Vi så blandt andet Bavaria C38eren, der sælger godt i Danmark.

Du kan sælge din båd på facebook, men der er flere grunde til hvorfor en bådmægler er bedre

Det er i hvert fald hvad Lars Legarth fra Bådagent Danmark forklarer til minbaad.dk i et interview fra Copenhagen Boat Show.

Sejlbåd på grund ved Egå - frivillige reddere ventede kun på opkaldet

Mandskabet var forberedt på et opkald fra den nødstedte sejlbåd og var derfor klar til at kaste fortøjningerne, da opkaldet lød. Ingen kom til skade under aktionen.

Ny Hanse 510 på vej - se den i Barcelona

Oplev den splinternye Hanse 510 fra 12. til 16. oktober 2022 på Salon Náutico International bådmessen i Barcelona. Det fortæller Henrik Reese, der i år har solgt godt af Hanse-bådene. Se hvad den næsten 5 meter brede båd kan.

 

Sommerlejr på Tunø: En legendarisk begivenhed på 42. år

Aarhus klubberne kan arbejde sammen og det startede meget længe inden der var nogle der bare fik et strejf af en tanken om Sailing Aarhus. En fantastisk Tunø lejr er vel overstået igen i år med 100 sejlere forældre og søskende fra Solbjerg sejlklub Aarhus Sejlklub og Kaløvig Bådelaug.

 

 

Ambitiøse planer hos X-Yachts med mere fokus på service

I en tid hvor mange andre værfter holder vejret i spænding pga. verdensøkonomien, går danske X-Yachts all in med nye satsninger. En af dem drejer sig om service, men det forlyder at der også er andet nyt på vej, nemlig en XC-båd.

Formand for Skib & Båd, Jens Quorning: Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show Fredericia

Bådudstillingen i Fredericia til februar 2023 skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning. Hos en af landets største marinebutikker, ShipShape på Rungsted Havn, har de også mødt de mange nye sejlere