Gå til hoved-indhold

Båden er blandt de sidste chancer for at se Tour de France

Overnatningsstederne i de danske Tour De France-byer er fuldt bookede. En af de eneste muligheder for at komme tæt på cykelløbet med overnatning er derfor i båd, og havnene melder om stor interesse. Se nu også video fra Roskilde om Tour de France.

Roskilde Sejlklub vil charmere verdenspressen - har købt fire flotte Tour de France-gennakere

I juli kommer verdens største cykelløb til Danmark. En chance, som Roskilde Sejlklub ikke vil lade gå fra sig. Med nye sejl vil de sætte Roskilde og Sejlerdanmark på verdenskortet, når tv-helikopterne svæver over fjorden. Se ny video.

Lærlingene Emma og Jonas får anderledes opgave: Skal bygge 125 år gammel smakkejolle

De to lærlinge bliver udfordret på Lillebælt Værftet. Her skal en aldrende jolle genopføres, så den står klar i jubilæumsåret i 2023.

Miljørigtig kæmpe trimaran Domus på 40 meter - 783 kvadratmeter fordelt på to dæk

Van Geest Design og Rob Doyle Design præsenterer et nyt 40-meters trimarankoncept, Domus. Båden har en indvendig volumen, der kan konkurrere med en 60 meter motoryacht og sigter mod at blive den første 'nul-emission' yacht over 750 GT.

 

Sejlere søsætter appen Repair Hero til reparationer og vedligehold

En gruppe lystsejlere med en tidligere Løvens Hule-deltager i spidsen har udviklet en app, der skal gøre det både lettere, hurtigere og billigere at finde kvalificeret hjælp, når skuden er læk, sejlet er flosset, eller motoren går i stå.

 

Malene og Lasse sælger hus og flytter i 16 meter lang ferrocementbåd i Holbæk

Min mand og jeg har længe haft en drøm at flytte ombord på en husbåd. Ikke en ponton med en villa, men en båd man også kan bruge til at sejle på tur med. Egentlig ville vi gøre det om fem år, men pludselig var båden der, og så blev planerne rykket frem. Se også video med båd.

Kultur-sejlads for de 6-16 årige i klinkbygget Smakkejolle i Middelfart i uge 26

Børnene får en kulturel og naturoplevelse, indsigt i en lokal kystkultur, hvor klinkbygningstraditionen er rundet af, samt den specifikke sejltradition, som smakkejollerne repræsentere. Der sejles i uge 26, men Onsdag 29 juni er reserveret til sejlads med Ukrainske børn

Giv sommergarderoben et twist med anderledes Dockside-sko

Siden 1970'erne har klassikeren Dockside været en sikker vinder på havnen. Nu føjes et sommerligt look til den populære sejlersko.

Palma International Boat Show er nu blevet et besøg værd med 600 både - besøgstal steget med 50 procent

Vi var på bådudstilling på Mallorca i slutningen af april 2022 med 32.000 andre. Noget af en øjenåbner. Udstillingen i Palma de Mallorca er vokset med mange nye bådtyper. Store værfter tager nu messen seriøst. Vi fandt flere nyheder og så også brugte superyachts til salg. Se galleri.

 

Fragtskib med 100 containere skal kunne sejle 8 knob for sejl

I den forværrede klimakrise bliver shippingbranchen mere og mere dynamisk. Alternative måder at sejle på får en chance. Seneste eksempel er skibet ​​Windcoop i Vendée Globe-mekkaet i Lorient, Frankrig. I 2025 skal skibet være færdigt.