Gå til hoved-indhold

Kultur-sejlads for de 6-16 årige i klinkbygget Smakkejolle i Middelfart i uge 26

Børnene får en kulturel og naturoplevelse, indsigt i en lokal kystkultur, hvor klinkbygningstraditionen er rundet af, samt den specifikke sejltradition, som smakkejollerne repræsentere. Der sejles i uge 26, men Onsdag 29 juni er reserveret til sejlads med Ukrainske børn

Giv sommergarderoben et twist med anderledes Dockside-sko

Siden 1970'erne har klassikeren Dockside været en sikker vinder på havnen. Nu føjes et sommerligt look til den populære sejlersko.

Palma International Boat Show er nu blevet et besøg værd med 600 både - besøgstal steget med 50 procent

Vi var på bådudstilling på Mallorca i slutningen af april 2022 med 32.000 andre. Noget af en øjenåbner. Udstillingen i Palma de Mallorca er vokset med mange nye bådtyper. Store værfter tager nu messen seriøst. Vi fandt flere nyheder og så også brugte superyachts til salg. Se galleri.

 

Fragtskib med 100 containere skal kunne sejle 8 knob for sejl

I den forværrede klimakrise bliver shippingbranchen mere og mere dynamisk. Alternative måder at sejle på får en chance. Seneste eksempel er skibet ​​Windcoop i Vendée Globe-mekkaet i Lorient, Frankrig. I 2025 skal skibet være færdigt.

Ny First 36 er let og veldrejet - linjer fra Class 40

Se ny video af den tjekkede, slovenske båd, der har alle de rigtige nøgletal, fx lav vægt og dyb køl, hvis du vil frem under tur eller kapsejlads. Importør Per Cederberg har store forventninger til First 36, der er tegnet af kultdesigner, som også slår streger til Class 40- og IMOCA 60-både.

76 fods historisk stålbåd Talisman renoveret på HCC Bådeværft i Marstal

Med Talisman-etiketeret vin i glassene, Stig Rossen som konferencier, hyret event-fotograf og premiere på kunstnerisk tegnefilm var der lagt op til en præsentation af de eksklusive, da en stålbåd fra 1920 blev vist frem efter en totalrenovering.

Mormors kolonihavehus kan blive dit - køb en anpart og hold ferie på vandet

Fem ugers ferie på vandet i en charmerende lysthusbåd. Det er, ifølge indehaver Peter Bergstrøm, hvad der venter de ti sejlere, som køber en anpart i det blå fartøj. På regningen står et depositum på 25.000 kroner samt en månedlig udgift på 995 kroner til fællesudgifter.

Ung mand hoppede i vandet ved Langeland for at undgå militærtjeneste i Syrien

Manden hoppede frivilligt i vandet i mandags fra et fragtskib og kæmpede to timer mellem Lohals og Lundeborg. Det kostede den 23-årige livet. Det var angiveligt et forsøg på at undgå militærtjeneste i Syrien. Han ville i stedet mødes med sin bror på Langeland, fortæller Fyns Amts Avis.

Verdens største Hallberg-Rassy 69 på vej

Walk-in closet og en kahyt til dæksmand og ekstremt generøse gæstekahytter, er bare nogle af nøgleordene for den 46,5 tons Hallberg-Rassy 69, der bygges i 2023.

Dronningen tager på to sommertogter med Dannebrog i jubilæumsåret 2022

I løbet af sommeren går den danske regent af to omgange ombord på Dannebrog. Første togt er netop afsluttet, mens Dronningen atter står til søs i august. Det er nu 90 år siden, at Dannebrog sejlede på sit første togt.