Gå til hoved-indhold

Fynboen Mikkel brugte et halvt år på at producere den bedste sejlsportsfilm siden årtusindskiftet

Sejlere fra hele verden er vilde med Mikkel Groths film ’Times Always Win’. Den hæderskronede video tager publikum med bag kulissen, når Groth fra Svendborg følger TP52-sejler Artur Sikorski i tiden op til Rolex Middle Sea Race 2019. Læs interview.

Levende billeder af X-Yachts' nye X5⁶

X-Yachts har solgt fem X5⁶. Én til Norge, én til Israel, én til Spanien og to til Danmark. Nu er der også en video med båden, hvor CEO Kræn Nielsen forklarer om nyheden, der koster omtrent det samme som en villa nord for København.

Katamaran-kran skal sætte ny Storstrømsbro på plads - sejlere skal passere korridor

Den store FAGIOLI-kran ved Storstrømmen er nu flyttet ud på pramme og er dermed klar til at løfte færdigstøbte fundamenter på plads på havbunden. - Der er tillige etableret en gennemsejlingskorridor, som SKAL respekteres, fortæller lokal sejlklub. Broen er klar i 2023.

Sejlerskolen Watergames udvider med afdeling i Svendborg

Danmarks største sejlerskole dækker nu endnu mere af Danmark. Det sker, efter Watergames udvider med en ny lokation tæt ved Svendborg Havn – og fejrer med åbningstilbud.

Julegaven til livslang viden: Gavekort til workshop om epoxy og teakdæk

Læg en anderledes gave under juletræet. I Svendborg er det i januar og februar muligt at komme på workshop i epoxy- og teak-reparationer. HF Marine sælger nu jule-gavekort til kurserne.

The Yacht Club tilbyder del i en superyacht sejl- eller motorbåd fra 4.500 kr. om måneden

The Yacht Club er et deleøkonomisk koncept, som giver flere mennesker mulighed for at realisere drømmen om at eje en kæmpe sejl- eller motorbåd. Det sker mod en månedlig betaling, hvor professionelle håndterer det praktiske og administrative. 

Høje infektionstal flytter verdens største bådmesse boot fra januar til april

boot Düsseldorf 2021 rykkes fra januar til medio april, hvor der ifølge eksperter er langt mere styr på corona-situationen.

Julegavidé: Nyt intensivt sejlkursus for begyndere på Oure

Sejlads Intensiv. Det er navnet på et begynderkursus, som tager fat om de grundlæggende og basale færdigheder inden for sejlads. Der er 12 pladser til salg på kurset i uge 28, hvor der sejles i DS Matcher 37 i Lundeborg.

Se sejlfotos af ny X5⁶ - to solgt til Danmark

Du får en storbåds-følelse, når du sejler den nye X5⁶, fortæller chefingeniør Thomas Mielec fra X-Yachts, der har testet båden i kold mellemluft ud for Årøsund. Den lækre båd til 9,29 mio. kroner sejlklar oser af luksus og sejlglæde. Der er solgt fem X5⁶.

Små sejlbåde: Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler men langsom i let vind

Den klassiske, harmoniske Bandholm 24, designet af Knud Olsen i 1971, har ry for at leve op til værftets motto “hurtig, sikker og solid”. - Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler, men den bevæger sig behageligt i søen. Under 5 m/s står den næsten stille, siger en Bandholm 24-ejer.