Gå til hoved-indhold

Sejler kæmper med at sætte sin Thurø 33 i stand - budget 600.000 kr.

Selvom Ralph Jensen er skrap til at lave det meste selv i en lade uden for Haderslev, løber det alligevel op. Han har været i gang med renoveringen i flere år, og der går måske yderligere to år, før båden flyder. Nu er 70'er-båden malet, og den er på ny bygget op indefra.

Skoleskibet Danmark sejler ikke til OL i Tokyo i 2021 efter vacciner trak ud

De olympiske lege 2021 bliver uden Skoleskibet Danmark på sidelinjen. I stedet skal eleverne ad to omgange krydse Atlanten til USA. Det første togt indledes i marts.

Sjov blog: Sejler sætter sit ...grej til salg

Jollesejladsen har skabt ubalance i Finn-sejler Martin Nielsens liv. Efter kun ét år i klassen må han handle. Læs blogindlæg med ægte sejlerhumor.

Hvem er din bedste sejlerven? Fortæl det og vind flotte julepræmier - konkurrence kører til 18.12

Vi udlodder fem lækre præmier fra Watski.dk og B-on-c.dk. Du kan på vores Facebookside vinde Viking Atlantic redningsvest, kikkert og tre gange Polermiddel fra 3M. Det sker, hvis du på Facebook skriver, hvem der er din bedste sejlerven. Fredag den 18.12 kl. 8.00 slutter konkurrencen.

Tre oplagte mandelgaver til sejlerfamilien

Forkæl de sejlerglade julegæster med en maritim mandelgave, der vil vække begejstring om julebordet - i hvert fald hos ham, der kan fremvise det spiselige frø. Minbaad.dk viser tre gaveforslag.

Fynboen Mikkel brugte et halvt år på at producere den bedste sejlsportsfilm siden årtusindskiftet

Sejlere fra hele verden er vilde med Mikkel Groths film ’Times Always Win’. Den hæderskronede video tager publikum med bag kulissen, når Groth fra Svendborg følger TP52-sejler Artur Sikorski i tiden op til Rolex Middle Sea Race 2019. Læs interview.

Levende billeder af X-Yachts' nye X5⁶

X-Yachts har solgt fem X5⁶. Én til Norge, én til Israel, én til Spanien og to til Danmark. Nu er der også en video med båden, hvor CEO Kræn Nielsen forklarer om nyheden, der koster omtrent det samme som en villa nord for København.

Katamaran-kran skal sætte ny Storstrømsbro på plads - sejlere skal passere korridor

Den store FAGIOLI-kran ved Storstrømmen er nu flyttet ud på pramme og er dermed klar til at løfte færdigstøbte fundamenter på plads på havbunden. - Der er tillige etableret en gennemsejlingskorridor, som SKAL respekteres, fortæller lokal sejlklub. Broen er klar i 2023.

Sejlerskolen Watergames udvider med afdeling i Svendborg

Danmarks største sejlerskole dækker nu endnu mere af Danmark. Det sker, efter Watergames udvider med en ny lokation tæt ved Svendborg Havn – og fejrer med åbningstilbud.

Julegaven til livslang viden: Gavekort til workshop om epoxy og teakdæk

Læg en anderledes gave under juletræet. I Svendborg er det i januar og februar muligt at komme på workshop i epoxy- og teak-reparationer. HF Marine sælger nu jule-gavekort til kurserne.