Gå til hoved-indhold

Bådværfter og sejlmagere kæmper for at holde produktionen oppe efter coronavirus

Minbaad.dk har i dag talt med Horsens Yachtværft, X-Yachts og Elvstrøm Sails. Flere er sendt hjem, mens de fleste fra produktionen arbejder og skærmes af fra coronavirus, der ellers kan lægge virksomhederne ned. Bådhandler Reese Marin tager også forbehold.

Stormende kuling fra vest og orkanstyrke i dag torsdag ved jyske vestkyst

Stormen Laura er på vej. Det starter allerede fra morgenstunden torsdag og kulminerer omkring middag med middelvind af stormende kuling fra vest, med vindstød op til stærk storm, fortæller DMI.

 

Sæt din båd gratis til salg på vores nye, moderne bådmarked

Funktionaliteten er nu i top på Mitbaadmarked.dk, hvor man fx kan lægge ti billeder op af sin båd. Siden, der drives af webbureauet Webto og Minbaad.dk/Motorbaadsnyt.dk, er optimeret til alle platforme, så det virker på tablet, smartphone og pc. Søgeagent findes også.

Dufour 530 - franskmand med masser af plads og naturligt lys i kahytten

Dufour Yachts viste en ny Dufour 530 frem på boot-udstillingen i januar. Nu er de første sejlbilleder dukket op af den fem meter brede, men flotte dame. Vi var om bord i båden. Dufour-bådene er både til tur, lidt ræs og charter. Se fotos.

Verdens største krydstogtskib Symphony of the Seas tager 6.680 passagerer

Det største krydstogtskib i verden er Symphony of the Seas. Det vejer 228.081 tons, og den fylder ikke mindre end fire fodboldbaner. Symphony of the Seas er 361,01 meter lang Om bord er basketballbane i fuld størrelse, skøjtebane og to klatrevægge på 43 meter.

Åbent hus hos Comfortina i Slesvig

De svenske både Comfortina 35, 39, 42 og 46 kan ses i Slesvig hos Comfortina i Tyskland til åbent hus fra på fredag den 6. marts til søndag den 8. marts.

Walsteds søsætter 47 tons luksus-sejlbåd på Thurø

Den 23 meter lange Braveheart of Sark på 47 ton er en af de største både håndteret på land hos Walsted på Thurø.

Ny Faurby 370 vises i Lunderskov til åbent hus den kommende weekend

Lørdag den 7. og søndag den 8. marts kan man se både i produktion fra Nordship, Faurby og Nordic Cruiser. Den nye Faurby 370, der vises frem ved Kolding-kanten, tilbyder mere volumen og ståhøjde end den tidligere Faurby 363E.

Dykning i Danmark – sådan kommer du i gang

På få weekender kan sejleren blive ejer af et dykkercertifikat, ligesom det er muligt at købe brugt udstyr for få tusinde kroner. Erfarne fritidsdykkere giver gode råd og udstyrsliste til nye interessefæller.

X-79-sejlere fra Kerteminde køber hot Dehler 30 til single- og doublehandsejlads

Peter og Anders Juul opgraderer med ny Dehler 30 One Design og sender deres X-79'er på pension. Det fortæller Reese Marin, der netop har solgt båden, efter at de to aktive brødre havde prøvesejlet den i Rostock, hvor klassens epicenter er.