Gå til hoved-indhold

Marinehjemmeværnet får tre hurtige fartøjer med mindre besætninger

Tre Maritime Indsatsfartøjer-Medium (MIF-M) skal over de næste to år testes af frivillige besætninger tre forskellige steder i landet. De nye fartøjers højere fart og mindre besætninger gør Marinehjemmeværnet bedre rustet. Marinehjemmeværnets har i forvejen 30 grå fartøjer.

Assens kan blive 12. station i Dansk Søredningstjeneste

På et orienteringsmøde onsdag aften i Assens Sejlklub var der stor interesse for at oprette en Dansk Søredningsstation i Assens. Assens Havn, Assens Marina og Assens Sejlklub har allerede sikret, at der er havneplads, mødefaciliteter for de frivillige.

39 fods sejlbåd blev stjålet to gange

81-årige Bjarne Jakobsen og hustruen Ellen Friele på 75 år har ikke haft en sjov uge.

Emil Beha inviterer racerkører Kevin Magnussen ombord på Havana i ny TV-serie

- Kemien mellem de to var fantastisk, fortæller TV 2's tilrettelægger Jacob Hammerholt til Minbaad.dk. På 24 timer sejlede besætningen 10-12 sømil til Castro Urdiales, hvor Havana under aftensmaden pludselig havde kurs mod skarpe klipper. Første afsnit vises på TV 2 Play lørdag.

Rindom kan blive Sailor of the Year - sådan stemmer du

Tirsdag hyldes årets bedste sejlere på Bermuda. Skal den danske Laser Radial-sejler Anne-Marie Rindom på podiet som årets kvindelige vinder, må en række stemmer i hus. Få link til afstemningen her.

Hot ClubSwan 36 var i aktion på Mallorca

De store smil kom frem da fire ClubSwan 36ere sejlede ræs på Mallorca fornylig. Her er lidt om den finske båd, der er designet af Juan Kouyoumdjian.

Verdens største 3D-printede båd blev skabt på 72 timer

Den 25 fod lange 3Dirigo er søsat i Maine, efter at det lykkedes at printe fartøjet på én weekend. Hele tre verdensrekorder følger i kølvandet på rekord-båden.

Ny Seahawk-helikopter finder hurtigere folk på Arktis

Begejstringen er stor på Arktis, hvor en ny Seahawk med forbedret FLIR gør det lettere for Forsvaret at lokalisere eftersøgte sejlere og fiskere. Helikopteren har allerede vist sit værd.

Træning blev alvor for Marinehjemmeværnet udfor Skovshoved

Marinehjemmeværnets Flotille 369 Holmen havde mandag​ aften planlagt træning med nye interesserede om bord på deres fartøj, MHV 907 HVIDSTEN. Pludselig blev det alvor, da en lystsejler havde problemer med sin motor.

Hent din båd hjem før Brexit ellers risikerer du at skal betale moms og told

European Boating Association (EBA) gentager sit budskab fra tidligere år: Du risikerer at skulle betale moms og told, hvis du henter en båd ud af Storbritannien efter 31. oktober.