Gå til hoved-indhold

Jeanneau Sun Odyssey 319 og 349 ses i vandet på Copenhagen Boat Show

Besøg Tempo Bådsalg A/S på det kommende Copenhagen Boat Show 2019 i Ishøj Havn, som holdes fra 30. august til 1. September 2019. Der er gratis adgang og parkering.

69-årig tysker fra Kiel er fundet død - båd drev i land ved Bagenkop

Politiet mener at have fundet liget af den 69-årige tyske sejler, der lørdag blev meldt savnet, efter hans båd var drevet i land ved Bagenkop på Langeland.

Venstre-mand kræver forklaring af transportminister omkring lukning af Kronprins Frederiks Bro

- Arbejdet skal jo laves, men jeg synes, at vi må se, om der er alternative tidspunkter, man kan lukke broen, siger Hans Andersen (V) til Frederiksborg Amts Avis.

Stor eftersøgning ved Langeland - sejlbåd drevet i land

En tysk sejlbåd ramte lørdag formiddag strandbunden ved Bagenkop uden besætning ombord. Det formodes, at bådens tyske ejermand er faldet over bord fredag aften.

Tursejlerne kæmper også for at udskyde renovering af Kronprins Frederiks Bro

Sejlersæson går fra den 1. april til den 15. november, hvilket bl.a. er defineret i langt de fleste forsikringspolicer for fritidssejlere, havneregulativer etc., slår Danske Tursejlere fast. Derfor ønsker de udsat til 15. november. Se deres høringssvar.

 

Kronprins Frederiks Bro skærer ind over sejlsæsonen - Dansk Sejlunion sender høringssvar

Broarbejde på Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund rammer sejlsæsonens sidste del. Lukningen bør udskydes, opfordrer Dansk Sejlunion i et høringssvar. Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund står foran 12 ugers lukning fra 23. september.

 

Dansk besætning ramte genstand i Stillehavet og 50 fods sejlbåd sank hurtigt

Men besætningen blev reddet efter de kaldte mayday og gik i redningsflåde. Båden S/Y Gwendoline M. er en tyskbygget stålketch på 50 fod, der ramte et flydende objekt som resulterede i, at de mistede roret og begyndte at tage vand ind.

Søværnets 62 fods Svanen knækker mast efter røstjern forlod dækket

Kl 04.00 i morges, 21 sømil fra Rønne i 10 m/sek., rives et af styrbord røstjern op af dækket på Svanen, så en 23,5 meter høj mast knækker lige under nederste sæt sallingshorn, fortæller minbaad.dks øjenvidne Anders Liebst, der er på Bornholm.

Fire sejlere reddet i voldsomt vejr - redningsbåd måtte opgive

I en nyerhvervet fiskekutter kom tre mænd og en kvinde i alvorlige problemer på Aarhusbugten. Natten til onsdag sprang båden læk, hvorefter redningsaktion med både og helikopter blev iværksat. Reddere på 8,5 meter lang gummibåd var tvunget til at vende om.

Historisk træf: Fire sejlskibe samlet i byen, hvor det hele startede for 100 år siden

Da Fyn Rundt-skibene fredag ankom til Faaborg, var det maritimt-historiske minutter, der tikkede på uret. Fire bevaringsværdige skibe med samlet næsten 500 år under kølen vendte tilbage til deres fynske rødder.