Gå til hoved-indhold

Et fly og adskillige både søgte forgæves efter sejlbåd - der selv fandt i havn

50-årig bådejer kontaktede Sjöräddningscentralen, og fortalte at båden drev og det var hårdt vejr. og at de havde ingen anelse om, hvor de var. Derfor blev en stor eftersøgning sat igang. Imens havde den 50-årige og en 20-årig sejlet ind til Bornholm uden at fortælle det.

Her er datoer for lukning af Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund spærres for gennemsejling fra slutningen af oktober og indtil januar 2020. Dog med åbning ti dage midt i november.

Beruset tyv på flugt begyndte at ro, men ankeret var i vandet

- Han havde glemt at trækket ankeret op, så da patruljen ankom, kunne de anholde ham, fortæller Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad. Tyven blev anholdt ved Horsens Fjord.

Trusler mod Guldborgsunds maritime herligheder hvis broklappen svejses fast

- Men først skal Transportministeriet sikre sig, at en spærring af Guldborg Sund ikke strider mod FN's Havretstraktat eller imod århundreders hævdvunden rettighed for de søfarende til fri gennemsejling af Guldborg Sund, skriver Palle Tørnqvist fra Toreby Sejlklub.

Fri adgang for fritidssejlerne gennem Guldborgsund?

Bliver der lukket for fri sejlads gennem Guldborgsund for sejlbåde og større motorbåde, når Femernforbindelse tages i brug i 2028? Banedanmark vil gerne svejse broen fast, så den ikke kan åbnes for gennemsejling, fortæller Danske Tursejlere.

Elan Impression 45.1 nomineret til European Yacht of the Year 2020

Elan Impression 45.1 er nomineret i kategorien ”Family Cruiser”, fortæller importøren Floor Yachts i Randers. Til januar på boot-udstilling afsløres vinderne.

Tag duelighedsbevis med Watergames og få et foredrag med Mikkel Beha

Watergames har inviteret Mikkel Beha til at afrunde deres Duelighedskursus d. 1-3 november.

Lukning af Kronprins Frederiks Bro udsættes af hensyn til sejlerne

Planlagt lukning af Kronprins Frederiks Bro skubbes til efter efterårsferien, midt i oktober. Vejdirektoratet har lyttet til bl.a. Dansk Sejlunions argumenter i sagen.

 

Copenhagen Boat Show havde meget at se på - 19.823 besøgte bådmessen

Copenhagen Boat Show har bidt sig fast med de store spillere på markedet, som X-Yachts, Siim Både, Risbjerg, Dansk Marine Center og mange andre. Samtidig er messen i Ishøj godt indrettet. - Vi kan være messen bekendt, siger Gert Toft fra Pantaenius.

Lokale sejlere overtager forladt sejlbåd efter tysk drukneulykke

Trods en flere uger lang stranding på Langelands kyst kommer den tyske lystbåd til at sejle igen. Det vil to lokale sejlere fra Bagenkop sørge for. Alternativet for ejeren var en skrotning.