Gå til hoved-indhold

DMI: Uge 30 bliver for alvor sejlerferie med sommerdøgn med 25 grader

Næste uge ser ud til at blive varm – rigtig varm. I stor kontrast til juli 2018 har juli 2019 endnu ikke haft et eneste sommerdøgn. Altså en dag, hvor temperaturen overstiger 25° C.

Erfaren Laser-sejler reddet af helikopter på Ringkøbing Fjord

To helikoptere og redningsfartøjer søgte i flere timer efter den 20-årige tyske sejler, der er på ferie i Danmark. En lykkelig far kunne sent mandag aften uddele kram til de deltagende redningsfolk.

34-årig britisk kvinde druknet efter hun blev fanget under katamaran - 242 sømil fra Sydafrika

Miljøforkæmper Sara King er tragisk druknet under katamaran, efter 48 fods båd, der sank i en storm. Hendes partner Jason Baker, 31 og hans ven James Elsworth, 33, overlevede. Det samme gjorde Saras hund, Dax.

Anerkendte kunstmaler Ken Zier: Havmaleri er spændende som aldrig før

Mit fokus er på det der sker i og omkring havet. Stranden, havet og himmel. De er de tre elementer, der optager mig. Jeg er fascineret af at det på en måde altid har set sådant ud, fortæller sejler og kunstmaler Ken Zier fra Djursland. Vi taler ham.

Kronprins Frederiks Bro lukket for gennemsejling i en eller to dage i juli

Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund har behov for akut at skifte én af bremserne på broklapperne. Udskiftningen udføres den 22. juli og med den 23. juli i reserve – og begge dage med udmelding om at broen ikke kan åbne for sejlende, fortæller Vejdirektoratet.

Vikingeskibet Ladbydragen på vej Fyn Rundt

Vikingeskibet Ladbydragen står i dag ud på sit første store togt. Med afgang fra Kerteminde søndag morgen blev kursen sat mod Det Sydfynske Øhav. Kopien Ladbydragen blev over en fem-årig periode bygget foran Vikingemuseet og under stor folkelig festivitas søsat i maj 2016.

RM 1180 - franskmanden med linjer fra en Open 40

Det er igen Atlanterhavs-designeren Marc Lomard som slår linjerne til en RM-båd. Denne gang til 39 fods RM 1180, der har negativt spring. Fribordet er kun højt hvor der skal være plads om læ. Minbaad.dk har før testet RM-bådene, der er kendt for et moderne design.

Konklusion efter Youngsters camp i Hou: Det er bare sjovt

Endnu en Youngsters camp er veloverstået og efter 4 dage er der en ting der er sikker ”det er bare sjovt” at være Youngsters, i hvert fald hvis man skal tro deltagerne. 4 forskellige dage på HMI, med alt fra Volvo mini Ocean Race til brætpil om maritime erhverv har udfordret de 40 Youngsters.

Ung i sejlsport: Medlemstallet falder - men det er ikke en katastrofe

Professor Bjarne Ibsen opfordrer sejlerne til at slå koldt vand i blodet. Et frafald i ungdomsårene er naturligt, mener eksperten. Læs den sidste, opsummerende artikel i Minbaad.dk’s ungdomsserie.

Landsholdssejler Mathias Borreskov skal coache de unge på Youngsters-camp

De unge Youngsters-sejlere får mulighed for at tage ved lære af en dygtig sejler på deres egen alder, når den 23-årige Nacra 17-sejler Mathias Borreskov gæster campen i uge 28. Tilmeldingen er fortsat åben.