Gå til hoved-indhold

Bavaria skrotter 65 fods sejlbåd og andre modeller

I dag producerer det sydtyske værft 26 modeller. Det tal skal reduceres til 10-12 modeller for at få den kriseramte bedrift på fode igen, fortæller de nye ejere Capital Management-Partner.

J/99 til tur-og kapsejlads med få hænder

J/Boats og J/Composites i Les Sables d’Olonne i Frankrig skaber en ny sporty 32,6 fods racer, der kan sejles med et meget lille mandskab. Noget der er oppe i tiden.

26.800 besøgte Hamburg Boat Show - dansk messe nu større

Men Hamborg-udstillingen, der kun varede 5 dage, overlevede fint og der er optimisme i den tyske havneby. Næste år er udstillerne klar igen. Quorning Boats viste den danske fane.

 

Luksus-ketch rev sig løs fra ankerbøje på Mallorca - det blev dyrt

Den 32 meter ketch, Sila Sibiri, der blev bygget i 2012 i Tyrkiet, rev sig løs fra sin ankerbøje og drev ind på klipper i Palma de Mallorca ved Can Pere Antoni beach.

Klassetjek: Ylvaen har stor succes i doublehand

To mand på 40-fods Ylva rykker. Specielt i forhold til både, som bruger 5-6 mand for at sejle optimalt, forklarer Ylva-klubben. Se interaktivt kort hvor der sejles Ylva.

Usikker franskmand på vej til Aarhus ville ikke slippe slæbeline

Den frivillige redningstjeneste DSRS Lynæs hjalp sejler, der ikke ville slippe slæbeline efter grundstødning, men ønskede ikke kontakt med redningsfolkene. Senere gik han på grund igen.

X-Yachts får initiativpris for vækst - investerer 10. mio. kr. årligt

Haderslev-virksomheden X-Yachts modtager DI's Sønderjyllands Initiativpris 2018, efter et år med international fremgang. Hvert år investerer X-Yachts ti mio. kroner årligt i nye modeller.

53-årig mand fundet i Østersøen - nu i koma på Rigshospitalet

En mand faldt tidligt tirsdag over bord fra et handelsskib i Østersøen. Efter en større indsats fra både danske og udenlandske aktører er det lykkedes at finde manden i havet, oplyser Forsvaret.

Da både blev smadret i Panama Marina City efter orkan med 250 km/t

Se Miami Heralds triste optagelser fra den amerikanske havn, der blev ramt af orkanen Michael med 250 km/timen. 54-årig mand blev fanget i sin båd, han forsøgte at redde.

Finske ClubSwan 36's design sørger for plads og fart

Den nye ClubSwan 36 kommer med et design hvor skrog og dæk danner en oval form, med ekstra meget plads til besætningen i cockpittet.