Gå til hoved-indhold

Tysk lystsejler død efter han faldt over bord fra sejlbåd ved Bornholm

En 80-årig tysk lystsejler er død, efter han lørdag formiddag faldt over bord fra en sejlbåd nord for Hasle, og blev bjærget livløs op fra havet.

Tre franske redningsmænd mister livet under aktion på Atlanten

I storm kastede en redningsbåd på den franske Atlanterhavskyst fredag fortøjningerne for at komme nødstedte fiskere til undsætning. Kort efter afgang kæntrede fartøjet, hvorefter kun dele af besætning formåede at redde sig i land. Fiskerne formodes omkommet.

Bro i Sønderborg holdes lukket 11. juni på grund af stor koncert

11. juni mellem klokken 14.38 og 19.38 bliver det ikke muligt for sejlere at sejle under Kong Chr. X's Bro i Sønderborg. Grundet en stor koncert har kommunen valgt at lukke for broåbninger i tidsrummet.

Christinas sejlerdrøm gik i opfyldelse – men så sagde kroppen stop

Ung i sejlsport: Når hyggelige klubtræninger afløses af en ambitiøs OL-kampagne stilles høje krav til de unge talenters psyke. For Christina Andersen, der arbejdede benhårdt mod OL i 2020, blev skiftet for stort.

Nåede jorden rundt på fem år - kæntrede kort før hjemhavn

Drømmen om at sejle jorden rundt endte for et amerikansk ægtepar natten til onsdag i sidste uge, hvor deres båd kæntrede i hårdt vejr 65 sømil fra Atlantic City. Ægteparret var næsten nået hjem efter en fem år lang sejlads jorden rundt.

Beneteau First 53 designet til let sejlads

Først på efteråret bliver den nye Beneteau First Yacht 53 præsenteret. Båden på 17 meter kombinerer luksus og performance, men er let at sejle. Layoutet er tilpasset brugeren, og der er mulighed for enten alu- eller carbon-mast.

X-Yachts fylder 40 år og fortæller om valg af Yanmar-motorer

I det østlige Sønderjylland ligger byen Haderslev, som for de fleste sejlere er kendt for det danske værft, X-Yachts. Bådene her bliver udstyret med en Yanmar-motor, for det er vigtigt, at sejlerne altid kan stole på den, forklarer CEO for X-Yachts, Kræn Brinck Nielsen.

Superyachten Baltic 130 tabt fra containerskib i Middelhavet

Den smukke sejlbåd røg lørdag over bord under en transportsejlads fra Caribien til Europa. Billeder viser, hvordan yachten tilsyneladende har startet sin vej mod havbunden.

Åbningsfest blev forvandlet til alvorlig redningsaktion på ny station i Løgstør

En livløs solosejler mødte de netop indviede reddere, da de lørdag satte kursen mod en grundstødt sejlbåd. Den 69-årige tysker blev senere erklæret død.

52 fods mahogni-båd fra 60'erne gøres sommerklar på Walsteds

I 1965 blev Saphædra bygget i den amerikanske delstat Maine. Nu befinder den velholdte mahogni-båd sig på Walsteds Bådeværft, hvor den gøres klar til sommertogt i danske farvande.