Gå til hoved-indhold

Premiere på filmen 'Friend Ship' om Fyn Rundt for bevaringsværdige skibe

I en ny film kaldet 'Friend Ship' bliver livet ombord på et bevaringsværdigt skib der sejler Fyn Rundt skildret. Filmen skal få endnu flere unge til at deltage.

Rekord på Ishøj Flydende med 21.497 besøgende i godt vejr

Flot vejr, god stemning og masser at se på, gav rekord på Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Dansk Søredningsselskab fik overrakt Danboat prisen på 10.000 kr. for enestående frivillig indsats.

 

Lær at sejle på 25 minutter - skridt for skridt

En populær video viser, hvordan du lærer at sejle.

DS' nye direktør: Sejlsport kan få et større samfundsengagement

Fra 1. september er Christian Lerche ny direktør i Dansk Sejlunion. Store udfordringer venter forude – men der er muligheder, der kan udvikles, mener den erfarne erhvervsleder og sejlsportsmand.

Ny Nordborg 42 får fire meter langt cockpit med lukket hæk

Sejlerlivet leves i cockpittet, mener man på Als. Det ses på den nyeste Nordborg-båd, der bevidst er designet uden den moderne åbne hæk. Vi taler med værftchef Holger Bladt Jensen.

Folkevognsboble fra 1967 sejler på søerne i Silkeborg

Folkevognsboble vækker opsigt i Silkeborg, når den sejler 5 knob.

Sejlbåd sunket ud for Bornholm - 10 sejlere reddet

Grundstødning på klipper blev dyr for 14 meter sejlbåd. Ti personer er i dag reddet i land efter at være kommet i havsnød nogle hundrede meter ud for Svaneke, skriver dr.dk.

BREAKING. Regeringen vil sænke forsikringsafgift med 40 procent på lystbåde

I finanslovsforslaget for 2019 foreslår regeringen en 40 procents nedsættelse af forsikringsafgiften på lystbåde fra 1,34 procent til 0,8 procent af forsikringssummen

Udstillerne melder klar til Ishøj Flydende Bådmesse efter klargøring i regnvejr

Udstillerne på Ishøj Båd- og Vandsportsmesse tog torsdag regnen, mens de gjorde både og stande klar før weekenden, hvor der forventes op mod 20.000 besøgende.

Let Torqeedo Power-batteri fra BMW giver lang brugstid

Nyt let, vandtæt lithium-batteri, Torqeedo Power 48-5000, tilbyder flere kræfter og længere brugstid kombineret med høj sikkerhed. Batteriet lades op på tre timer med flere ladere.