Gå til hoved-indhold

Ni knob der er værd at kende som sejler

Yachting Monthly's Chris Beeson viser vigtige knob.

Mikkel Beha for motor mod øgruppen Svalbard

Lige nu er familien Beha i norske Bergen, hvor deres nye skib ligger for anker. Skibet fra 1951 har forstærket skrog og isolering så det kan klare isflager og iskolde temperaturer.

Bavaria Yachtbaus 800 ansatte reddet af tysk investeringsfond

Et af verdens største bådværfter overlever trods betalingsstandsning. Det tyske firma, CMP Capital Management-Partners, sørger nemlig for at der stadig bygges Bavaria-både.

 

X-Yachts er i Cannes og fortæller om ny X4⁶

Cannes Yachting Festival, Europas førende udstilling med både i vandet, har 120 verdenspremierer. En af dem er den danske X4⁶, som salgsdirektør Flemming Ancher fortæller om til TVAarhus.

Line Markert: Den varme sommer og VM har skabt momentum

Sejlsporten surfer afsted efter en sommer, der ikke kun bød på rekordhøje temperaturer, men også en ualmindelig massiv TV-dækning. Det fortæller Dansk Sejlunions formand i en kommentar.

Arkitektstuderende er på ekspedition i Det Sydfynske Øhav

Mandag stævnede to skibe ud fra Svendborg med 35 studerende, som over de næste ni dage skal komme med deres bud på, hvordan vækst og bosætning kan fremmes i Det Sydfynske Øhav.

Kongeskibet fik flydende velkomst under passage af Svendborgsundbroen

Mange mennesker fulgte Dannebrogs passage under Svendborgsundbroen i torsdags. Flere havde taget opstilling på broen, mens både lystsejlere og roere fulgte med til havs.

Fredericia Boat Show byder på foredrag fra eventyr i Arktis og Caribien

Til Fredericia Boat Show i februar kan du høre om Erik Peitersens barsks sejlads gennem Nordvestpassagen eller familien Rosentofts to år lange sejlads, som også bød på familieforøgelse.

74-årig mand død efter kran væltede over sejlbåd - søn overlevede

En 74-årig mand har mistet livet, efter en kran mandag væltede ned over en båd i Næstved. Afdødes søn nåede at redde sig selv, skriver TV Øst. Kran kunne ikke bremse.

 

30 tons kranvogn væltede ned over mand i sejlbåd - sejler omkommet

En kranvogn er mandag formiddag væltet ned over en sejlbåd i Næstved, hvor en mand lige nu er fanget under vandet. Politiet oplyser nu på twitter, at der er fundet en død person i vandet. Opdateret kl. 17.55.