Gå til hoved-indhold

Sveriges største bådmægler rykker over Sundet til Rungsted

Båtagent sætter kurs mod det danske marked. Succesen i hjemlandet gør, at tiden er moden til en dansk afdeling, mener svensk direktør Aron Borg.

Stem nu på din kandidat til Klubudviklingspris 2018

De nominerede til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2018 er offentliggjort. Prisen uddeles 17. marts på DS-generalforsamling til en som skal hædres for en særlig indsats i sejlsporten.

Morten Brandt nomineret til 'Sailor of the Month'

De populære sejladser, Silverrudder og Vegvisir, har bragt eventskaberen i internationalt fokus. - Jeg er meget stolt og beæret, fortæller tidligere BådNyt-redaktør Brandt til minbaad.dk.

CEO i Quicksilver meldt savnet - båden fundet tom

54-årige Pierre Agnes forsvandt tirsdag. Han var stævnet ud på Atlanterhavet, men kun båden er drevet i land.

J/70 Europamesterskab til København i 2020

Danmarks hurtigst voksende kølbådsklasse, J/70, får i 2020 sit første store internationale mesterskab på hjemmebane med KDY som arrangør i Skovshoved.

Danske Tursejlere vil adskille lovpligtig ansvarsforsikring

Danske Tursejlere nytænker den lovpligtige ansvarsforsikring, og foreslår at adskille den i to forsikringer. Søfartsstyrelsen arbejder på den nye lov.

LiteXP: Når vinden dør - ror du

Denne specielle jolle LiteXP på 180 kilo, vakuumstøbt og kulfiber-forstærket, er en rigtig eventyr- og ekspeditionsbåd. Vi så den på boot, hvor 247.000 besøgte udstillingen.

Prøv brosimulator i Hvidovre - radar og AIS-kursus hos Furuno

Furuno A/S afholder atter radar og AIS kursus for interesserede lystsejlere. Oplev et skibs brosimulator, hvor teorien om radar og AIS kommer i brug.

Bådmagasinet køber BådNyt - nu kun ét trykt bådblad i Danmark

Det sker efter fusion af to bådblade. Første samlede udgivelse kommer til påske. Gør Det Selv artikler vil fremover optræde i Bådmagasinet.

Travlhed hos Walsteds der savner folk

Det går godt for bådeværftet på Thurø, fortæller værkfører, Henning Bøgh. Store yachter såvel som klassiske 70'er-både finder i dag vej til den sydfynske ø.