Gå til hoved-indhold

Tempo Bådsalg har solgt 6000 både over 30 år

En Jeanneau 319 blev båd nummer 6000, som Tempo Bådsalg i Ishøj Havn, solgte og leverede. Båden blev leveret til en familie fra Århus, og får danmarkspremiere på Ishøj flydende.

BB 10-meter - sejlglæde helt nede ved vandet

Både skal være smukke som kvinder. Og DET er BB 10-meteren, som den 56-årige århusianer Peer Kradrup har på 12. sæson. Han gav 325.000 kr. Det køb fortrød han ikke.

Drabant 22 fylder 50 år - konstruktør Gert Gerlach fortæller

Drabant 22 fylder 50 år, og i den anledning fortæller konstruktøren bag Drabant 22, om design og første sejlture med båden, du i dag kan du købe brugt for 9.500 kr. Hele 225 er der bygget af bådtypen.

Sejlbåd brændte i Aalborg - familie forsøgte selv at slukke

En familie på to voksne og to børn måtte tirsdag eftermiddag skynde sig at lægge til kaj i Aalborg, fordi der opstod brand på båden. Manden sendte kone og børn i en gummibåd.

Savnet nordmand fundet i god behold i Sverige

En norsk sejler blev efterlyst, da han forsvandt under sejlads i Skagerrak. En uge senere er sejleren fundet i nabolandet.

Åbent værft på Orust - Skandinaviens største sejlbådsmesse

På Åbent værft i Ellös, nord for Göteborg, fra 24. til 26. august kan besøge Hallberg-Rassy. Se også ny Hallberg Rassy 57. 78 firmaer udstiller.

Nørdinfo: Masser af skibe at se på fra Tall Ship Race i Esbjerg

Søsiden fra Fyns Amts Avis, som minbaad.dk, arbejder sammen med, fulgte verdens største kapsejlads for store sejlskibe ud gennem Grådybet - fx Georg Stage. Søren Stidsholt Nielsen giver rapport.

 

Sejler rammer fiskeliner og bliver slået i ansigtet

En sejler blev tirsdag aften overfaldet en en lystfisker i Jollehavnen i Kerteminde. Lystfiskeren krævede erstatning.

Faurby 460E er let på roret - se båden på Ishøjs flydende udstilling

- Faurby 460E er lynhurtig, springer super hurtigt i gang, er let og præcis på roret, hun sejler som en Faurby, siger Thomas Dan Hougaard fra Faurby til minbaad.dk efter test.

Sejlere ignorerer seks meter bredt forbudt-skilt i Aarhus

Molslinjen har problemer på Jyllands østkyst, hvor sejlere ikke følger forbuddet mod indsejling i Færgehavnen. Også på vandet er der udfordringer.