Gå til hoved-indhold

Legeskibet sejler igen - besøg det i Dragør i Kr. Himmelfartsferien

Tag børnene med på havnen i ferien, hvor Legematroserne står klar til dans, leg og andet sjov. Få også parkourundervisning ombord.

Foiling er sjovt - men man vælter let

Det går stærkt - også når man styrter, viser video.

Lille men rummelig Jeanneau 319 Sun Odyssey ser dagens lys

Her en kort nyhed om Jeanneau 319, vi testede. Båden har et højt fribord, og der er rigelig ståhøjde i kahytten. - Der er nu to solgte i Danmark, fortæller Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg.

Legetøjsskib har krydset Atlanten - nu igangsættes redningsaktion

Skotske drenges skib skal akut have genopladt batterierne ved Jomfruøerne efter Atlanterhavskryds. Skibet har også været i Danmark.

M49 bliver første båd i den nye generation af Malö Yachts

Malö Yachts M49 er en langdistance-sejlbåd på 16 meter, som både kan sejles alene, men også indbyder til en større besætning i det store cockpit.

Flakfortet åbner igen for lystsejlere fra fredag 11. maj - støt borgerforslag

Grunden til at Flakfortet åbner op igen er, at det på kort sigt (i 2018) ser det lidt bedre ud efter konstruktivt møde med Slots- og Kulturstyrelsen, forklarer Flakfortet.

Første X-79er fra 1979 vendt hjem til X-Yachts

Den først byggede X-79er D-1 er atter i Haderslev, næste år skal den markere X-Yachts 40 års jubilæum. Stifterne Lars Jeppesen og Birger Hansen er på opgaven og gør den klar.

Sejlads giver selvtillid og job til unge landkrabber i Horsens

Christian stak til søs - og fandt en praktikplads, fortæller TV Syd. Horsens-borgmester Peter Sørensen forklarer, at sejlads giver selvtillid til unge efter sejlads med Go Sail.

Pakistan - Rusland: Længste rette linje du kan sejle uden at ramme land

En sejltur fra Pakistan til Rusland på 32.089,7 kilometer slår alle rekorder. Ruten er opbygget med udgangspunkt i de såkaldte 'great circles'.

Russisk atomkraftværk passerer Storebælt i aften

Sejlere omkring Storebælt skal i aften finde kikkerten frem, når Akademik Lomonosov bevæger sig gennem farvandet. Fredag eftermiddag sejler kraftværket nær Langelands østkyst.