Gå til hoved-indhold

Horsens Yachtværft forklarer om galvanisk tæring og bundbehandling

Værftet, der drives af Søren Buhl, holder tema- og hyggeaften 7. marts 2018. Galvanisk tæring og bundbehandlingens effekt fokuseres der bl.a. på. Værftet viser også igangværende projekter frem.

Derfor har Dragonfly brug for ekstra hænder

Den gigantiske eksportsucces Dragonfly har travlt. Ejer Jens Quorning forklarer her til minbaad.dk, hvorfor der er brug for bådebyggere i Skærbæk.

Bavaria C45 ser dagens lys - mere sejlbåd og italiensk stil

Ny Bavaria C45 er i udgaverne Holiday, Style og Ambition. Vi var på båden, der er løftet med mere skarp, italiensk stil og med mere vægt på sejlegenskaber. Køl leveres fra 1,75 til 2,6 meter.

To er allerede omkommet på vandet i år

Flere end normalt har mistet livet i årets første måneder. Sejlerne skal huske den rette påklædning, understreger specialkonsulent Sten Emborg.

Lystsejler anmelder M/F Marstal for ikke at holde vigepligt - stor debat

- Jeg provokerer ved at anmelde hændelsen, for jeg synes den skal op at vende. Det er ikke for at straffe skibsføreren, siger Ole Mørch til avis. 13.000 har nu læst artiklen, der skaber stor debat.

Besætning forhindrer piratangreb med kogende vand

27 sømænd afværgede et angreb uden at affyre ét eneste skud. I tre både ankom piraterne til gengæld med kraftige skydevåben.

Columbus Marine går efter kvalitet

De billige produkter jagter Columbus Marine ikke. Vi besøgte grossisten syd for Roskilde. Her sender ni mand ud til butikker. Varer som fx Hempel, Harken, Spinlock, Wichard og Fusion Stereo.

Rønnow: Dilemma - hvad skal vi gøre?

For sejlere – eller de der ønsker at blive det - gælder, at vi ustandselig skal tage stilling til allehånde forhold omkring båden, skriver Claus Rønnow.

Sejlerbixen i Struer søger butikschef

Er du til job i bådbranchen, så er der nu et ledigt. Se hvad sejlerbutikken tilbyder.

Efter kongeligt bryllup dukkede Dannebrog pludselig op

Fynsk avis ser tilbage. Svendborg-sejler fik chok, da kongeskibet på morgenen efter Kronprinsesse Margrethes og Prins Henriks bryllupsnat gled gennem Sundet i 1967.