Gå til hoved-indhold

Nykredit Bådlån er en realitet - lave renter loves

Nykredit Leasing går nu på markedet med skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande. Tjek renten her.

Opdateret: 48-årig lystsejler omkommet efter kollision med bøje

Søndag morgen påsejlede to lystsejlere en metalbøje mellem Fanø og Esbjerg. En mand slap med mindre skrammer, mens ulykken endte med at koste en kvindelig sejler livet.

Lynæsjollen sættes atter i produktion

Uden erfaring fra bådebygger-faget overtog Peter Øvre sidste år Lynæs Bådeværft. Nu vil han genoplive den berømte Lynæs 14.

Tempo Bådsalg giver 10.000 kr. videre til unge sejlere

Palby-prisen kommer i år unge mennesker til gavn, da vinderen, Tempo Bådsalg, har valgt at investere pengene i Optimistjolle til Vallensbæk Sejlklubs juniorsejlere.

100 meter høje master - 3.700 kvm sejl

Nu ses A også med sejl - kæmpe sejl på den 142,8 meter lange og 25 meter brede mega yacht til 450 mio. dollars, ejet af russeren Andrey Melnichenko. Se video og fotos.

Forpagterpar skaffer forårsjazz på Livø

En af Limfjordens stolte gamle traditioner, jazzmusikken på Livø, har haft meget svære kår de sidste par år. Men nu sker der noget. Faktisk fra 19. maj.

Portræt af hurtig Drabant 38 og ejeren

Claus Hamdrup fra Kerteminde har haft sin Drabant 38 siden 1990, og det er stadig hans drømmebåd. I år sejler han sit 48. Fyn Rundt. Båden bruges også til tursejlads med hustruen.

Ekspert: Kæmpe vandscooter bag dødsulykke

De to dræbte i København blev ramt med stor kraft. Steen Pedersen fra Jet-Trade fortæller til eb.dk, at sådan en Kawasaki vejer 450 kilo og kan sejle 100 kilometer i timen.

Vandscooter-kommentar: Speedbådekørekort er værdiløst

Så har to mennesker betalt med livet for andres uvidenhed, antageligt fordi speedbådskørekortet, som kræves til planende fartøjer, er en latterlig foranstaltning, lyder det i kommentar fra underviser.

To døde i København - jetski påsejler båd

To amerikanske kvinder har mistet livet, efter et eller flere jetski påsejlede en båd på vandet i høj fart i Københavns Havn lørdag aften, skriver dr.dk