Gå til hoved-indhold

Aarhus Sea Shop i Egå får nu stor butik

- Siden Aarhus Sea Shop fik nye ejere og flyttede fra Aarhus til Egå i efteråret 2015, har der været vækst i forretningen, fortæller butiksejer Allan Madsen, der satser på teknisk sejlertøj.

 

Pirater på spil igen

Otte besætningsmedlemmer er kidnappet af væbnede pirater fra en offshore slæbebåd ud for Brass i Nigeria, ifølge data fra IMB Piracy Reporting Center.

Lyngby Radio har hjulpet sejlere i 100 år

17. april kunne Lyngby Radio fejre flot jubilæum. Nu indledes ny epoke, når lokalerne i Bagsværd skiftes ud med operationscentret i Aarhus.

Fem oplagte både til nye sejlere

Skal 2017 været året, hvor du trimmer sejlene på egen båd, er her fem klassiske sejlbåde mellem 39.900 og 119.900 kr. Og frygt ikke - hvis bådvalget fortrydes, burde en ny køber stå klar.

Mand falder overbord i havn og drukner

Sejler i Lemvig har mistet livet, efter at han faldt i vandet fra sin båd. Blæst kan være skyld i faldet.

Ny Dehler 34 til Assens

Sidste år blev der i Danmark solgt under 20 nye sejlbåde, ifølge minbaad.dks oplysninger. I år ser det bedre ud, erfarer vi fra flere forhandlere.

Somaliske pirater skydes i sænk

Se hvor livsfarligt det går til når vagtværn forsvarer et skib. Det er meget voldsomme billeder, der netop er lagt på YouTube af Humans at Sea.

Mathis Værft i Aalborg udvider

Mathis Værft på Bådebyggervej 7 i Aalborg udvider nu med ny, stor bådhal og det forventes at den indvies til sommer i år.

DMI ser spændende sommertendenser

Det lover godt for sejlernes sommerferie. Nye prognoser, som dog endnu er noget usikre, viser nemlig varmere vejr end normalt i maj, juni og juli.

Prisbelønnede Italia Yachts kommer til Danmark

De italienske både, som har vundet såvel kapsejladser som priser, forhandles nu af Maritimt Center i Helsingør. Den første demobåd herhjemme, Club 9.98, præsenteres i juni.