Gå til hoved-indhold

Oplev Kulturnat og søslag i efterårsferien

Oplev Tøjhusmuseets søslag og teaterforestilling i Københavns Havn i dagene 19.-20. oktober. Kom til Kulturnat og få indblik i Tordenskjolds liv i år 1717, fredag 13. oktober.

Job i sejlsporten - Sailing Event Assistant til VM 2018 søges

Stillingen Sailing Event Assistant til VM 2018 i Aarhus er nu slået op. - Bliv en del af et tæt samarbejde og et inspirerende kontorfællesskab, lokker Sailing Aarhus.

Masnedø Marinecenter genopstår i Vordingborg

Mange ting lukker og slukker i Udkantsdanmark, men maritim shop ved Vordingborg åbner nu med Marianne Hansen i spidsen. Hun er tidligere ansat i butikken.

Danboat-formand: Hanseboot har været værdiløs de sidste år

Det får ikke konsekvenser for bådebranchen, at Hanseboot fra 2018 trækker stikket, mener Jan Hansen fra Danboat. Men Nordship Yachts ved Kolding ærgrer sig.

Chok i bådbranchen: Hanseboot-udstilling i Hamborg lukker

Den store udstilling i Hamborg fik færre og færre besøg og udstillede både. Nu lukker udstillingen, der har kørt siden 1961. Flere danske udstillere er ikke glade for lukningen. Opdateret kl. 10.31.

Hvem er årets sejler 2017?

De otte sejlere, der er med i opløbet om prisen som den bedste sejler i 2017 i verden, er nu fundet. Vendée Globe-vinder, America's Cup-sejlere og rekordholder er blandt de nominerede.

Havet trues af skidt: Passagerer samlede 1500 kilo affald

Gæster på rederiet Hurtigrutens elleve skibe gik i land og rensede kyststrækninger. Nu bliver det til et midlertidigt kunstværk på norske Lofoten.

Irma ødelagde massevis af både på British Virgin Island

Se billeder af omfattende ødelæggelser i Caribien. Vi har hørt tale om 800 ødelagte både, alene på Tortola, British Virgin Island.

Nye EU-regler gør bundmalinger ulovlige fra 2019

2018 bliver sidste år, hvor flere kendte malinger fra Hempel og International kan anvendes på båden. Bundmalinger med et højt indhold af de giftige biocider skal fjernes fra havene, mener EU.

X-Yachts ændrer beklædning i kahytten

Luksusbåden Xp 55 til små ti mio. kroner har fået anderledes beklædning. X-Yachts forklarer i Cannes.