Gå til hoved-indhold

Italia 9.98 nu med dobbelt ratstyring - ses i Ishøj

Også italienske sejlbåde, der som regel vinder kapsejladser, finder vej til Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Fx Italia 9.98 i en ny club version med mere komfort.

Sejler, sådan får du opmærksomhed

Norske sejlere trækker overskrifter, efter at de stoppede hele cykelløbet Ladies Tour of Norway-feltet. Udbrydere og senere feltet måtte pænt vente bag bommen.

Jeanneau 57 - største båd på Ishøjs flydende

Tempo Baadsalg stiller med stor fransk båd med fire kahytter, når Ishøj Båd- og vandmesse starter fredag 1. september. Se hvad du får for 3,7 mio. kroner.

25 frivillige redder nødstedte sejlere i ny forening

Ærø Søredningsforening har erhvervet sig sin første redningsbåd, og er dermed klar til at hjælpe sejlere i Det Sydfynske Øhav. Det er lokale øboere, der bemander båden.

Jubel - X-Yachts sælger 50 X4 på et halvt år

X-Yachts har solgt over 50 af den nye X4 i år, heraf otte til Danmark En båd, der koster fra tre mio. kroner. Nu kan du se den på den flydende i Ishøj. Interview.

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.

Journalist-elev til minbaad.dk søges

Er du sejler og mangler et studenterjob, hvor du kan være hjemme og skrive til sejlere, når det passer dig, så læs videre.

Fynbo er bidt af en gal Arcona 410

Ejer Lars Bang-Nielsen og Mads Kirchheiner arbejdede dybt koncentreret med trim, da vi mødte duoen under Palby Fyn Cup. Her et portræt af manden og den svenske båd.

Kronprins Frederik til rejsegilde på sejlsportscenteret

Torsdag kastede kronprinsen royalt glans over rejsegildet i Aarhus. Sejlsportscenteret tilbyder faciliteter i verdensklasse og bliver et fyrtårn for dansk sejlsport.

Marex klar til at indtage Flydende bådstilling i Ishøj

- Motorbåde sælger for tiden, mere end sejlbådene gør, forklarer Henrik Reese, der i Ishøj i starten af september udstiller de norske både Marex 310, 320 og 375.