Gå til hoved-indhold

Kløvedal modtager speciel græsk hædersbevis

Det officielle Grækenland har netop oprettet særlig pris til Troels Kløvedal. De ønsker at hædre hans livslange kamp for Grækenland.

Værftejer Niels Mathisen fylder 70 - han fortsætter

I 56 år har Aalborg-bådebyggeren været i gang. Men han fortsætter på Mathis Værft. Vi var til fødselsdag i lørdags og fik talt med Niels Mathisen, der stadig har rekord Mors Rundt.

Solosejler reddet - udløste personlig nødsender

En PLB blev redningen for sejler, da han blev syg på singlehand-sejlads langs Englands kyst. UK Coastguard kom ham til undsætning.

Tysk familie sejler hvert år toldkrydsyacht til Walsted

Walsteds Baadeværft på Thurø har i mere end 25 års serviceret en tysk families ombyggede, tidligere toldkrydsjagt. Fyens.dk gik om bord til en prøvetur i Svendborgsund.

Nykredit Bådlån er en realitet - lave renter loves

Nykredit Leasing går nu på markedet med skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande. Tjek renten her.

Opdateret: 48-årig lystsejler omkommet efter kollision med bøje

Søndag morgen påsejlede to lystsejlere en metalbøje mellem Fanø og Esbjerg. En mand slap med mindre skrammer, mens ulykken endte med at koste en kvindelig sejler livet.

Lynæsjollen sættes atter i produktion

Uden erfaring fra bådebygger-faget overtog Peter Øvre sidste år Lynæs Bådeværft. Nu vil han genoplive den berømte Lynæs 14.

Tempo Bådsalg giver 10.000 kr. videre til unge sejlere

Palby-prisen kommer i år unge mennesker til gavn, da vinderen, Tempo Bådsalg, har valgt at investere pengene i Optimistjolle til Vallensbæk Sejlklubs juniorsejlere.

100 meter høje master - 3.700 kvm sejl

Nu ses A også med sejl - kæmpe sejl på den 142,8 meter lange og 25 meter brede mega yacht til 450 mio. dollars, ejet af russeren Andrey Melnichenko. Se video og fotos.

Forpagterpar skaffer forårsjazz på Livø

En af Limfjordens stolte gamle traditioner, jazzmusikken på Livø, har haft meget svære kår de sidste par år. Men nu sker der noget. Faktisk fra 19. maj.