Gå til hoved-indhold

Jesper Bank fylder 60 og vil ikke pensioneres

- Jeg har ikke nogen ambitioner om en pensionisttilværelse. For mig virker det jo dødkedeligt, siger OL-guldvinder Jesper Bank, prof-sejler og ledende medarbejder hos Elvstrøm Sails.

Hold gelcoaten i form med polering - sådan gør du

Få styr på polerings-tricksene inden påskeklargøring. Anders Jessen fra Watski guider og viser relevante produkter.

Lille sejlbåd kastes ind mod bro - personer i vandet

Fire personer flyver brutalt ud af båden, kun har fok oppe, og det var slet ikke nok ud for Redondo Beach Pier i California. Se to minutter inde. Sejlere klarede det, lyder det nu.

Poca-både i Hedensted brænder

Kl. 20.54 anmeldes brand hos Poca, som producerer både i glasfiber. Branden udvikler kraftig røg, men er kl. 22.45 netop kommet under kontrol.

Foråret er kommet - skonnerterne har kurs mod værftet

Snart er det muligt at drage på togt med Lilla Dan, Halmø og Mira. Inden skal de tre gamle sejlskibe dog en tur på værft, hvor du har mulighed for at følge arbejdet.

Sådan sendes nødraketter afsted

Trygfondens og Søsportens Sikkerhedsråds SejlSikkert-kampagne kører i sejlklubber. I Rudkøbing Sejlklub var SejlSikkert-instruktør Brian Capion fra Kerteminde på besøg, fortæller fyens.dk

Drev på grund i Caribien - mens franskmænd var på land

Det gik atter galt i Ladder Bay i Caribien. Redningsaktion blev stablet på benene efter fem dage. I tredje forsøg lykkedes det at få båden fri.

 

Sønderborg Lystbådehavn spørger læserne

I 2013 overtog brugerne driften af havnen fra Sønderborg kommune. Nu spørger havnen om minbaad.dks læsere vil deltage i kort undersøgelse vi linker til.

 

 

Kendis-brødre tilbage i CB66 klassen

Emil og Theis Erichsen fra Kurs mod fjerne kyster-program vil atter sejle i CB 66 klassen i Hellerup og stævner i sejlsportsligaen. CB66-klassen fortæller.

Boatflex får kapitalindsprøjtning på 5 mio. kr.

Venturefonden Seed Capital og to unavngivne business angels smider lidt over 5 mio. kr. i Boatflex, der som Airbnb formidler kontakt mellem private udlejere og lejere – bare med både.