Gå til hoved-indhold

Grossist-boss: Højtryk i branchen - galleri

- Sejlerne er virkelige sultne nu. Der har været et vakuum længe, men nu købes der igen, siger Peter Helleskov fra Palby Marine, der er på Boat Show, der slutter søndag.

Sejler blandt andet dømt for at navigere efter iPad

26.000 kroner kostede det i bøde at sejle efter en app på sin iPad i England. Det sker efter kollision med et DFDS-skib.

Foldbar RIB - eneste på markedet

Se hvordan forhandler Lars Fandrey pakker 36 kilo let Foldable RIB ud. En hollandsk båd, der vises frem på Palby Marine Proshops stand i Fredericia.

Match 28 er lidt frækkere end de andre

Sammenlignet med J/70'eren er Match 28 hurtigere og sejere, mener Rasmus Grønne, lærer på Venø Efterskole. Han er vild med skolens tre Match 28’ere, som vender på en femøre.

Udstillings-boss: Bådsalg går strygende på Boat Show

På minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk stand fik vi to minutters interview med udstillingschef Lars Søndergaard, der tror på over 30.000 besøgende.

Danske skibe redder fire norske sejlere

Tirsdag modtog 'Esvagt Sigma' et mayday fra en norsk sejlbåd, som tog vand ind og havde mistet fremdriften. Sejlerne blev reddet, mens båden måtte opgives.

Tysk sejler kidnappet og dræbt af terrorgruppe

Efter flere måneder som gidsel er Jurgen Kantner nu henrettet af gruppen Abu Sayyaf på Filippinerne. Hans kone blev skudt under selve angrebet.

Klubber løfter sportslig udvikling af unge

Dansk Sejlunion ønsker med sin talentstrategi sammen med klubberne at skabe lokale sportslige udviklingsmiljøer. Første klub har skrevet under på en samarbejdsaftale.

 

 

Moth-sejler jagter tyv af gummibåd i Aarhus

Nogle gange er det en særlig fordel, hvis man svæver over vandet. Dansk Moth-sejler Søren Wiegand jagter tyve af Finn 'Beton's trænerbåd. Sejler blev kastet ud af jollen.

Bliv klogere på tursejlads eller sikkerhed

Dansk Sejlunion lokker med kursus og foredrag flere steder i landet. Se her om noget har din interesse.