Gå til hoved-indhold

Få et indblik i sejlerlivet på Oure Efterskole

Tre skemalagte træningspas og frivillig træning. Et efterskoleophold på Oure byder på masser af timer på vandet og undervisning efter niveau.

Michael Floor går fra Bavaria til Beneteau-salg

Tidligere direktør fra Floor/Lund Marine, Michael Floor, er atter back in business i bådbranchen.

Måske Danmarks billigste LM 27 til salg på mitbaadmarked.dk

Endnu en læser reklamerer gratis. Funktionsdygtig og sejlklar LM 27 fra Bork Havn sælges efter forbedringer de seneste år, bl.a. er fald ført til cockpit.

Sygdomsramt Troels Kløvedal hædret med ærespris

Søfareren og eventyreren fra Djursland blev lørdag hyldet med stående bifald og modtog en ærespris af tv-branchen. Familien Beha Erichsen modtog Seerprisen.

 

 

 

 

 

 

242.000 fra 70 lande besøgte boot-show

CEO fra boot, Werner Matthias Dornscheidt, siger efter udstilling: - boot er i god form.

Efter bådbrande i Rudkøbing: Sod trænger ind overalt

15 både blev ramt. Flere havde ikke kaskoforsikret deres brændte både i Rudkøbing. - Det er et spørgsmål om hvad der giver mening af reparere, siger Pantaenius til fyens.dk

Hallberg-Rassy-boss gør bådene bredere agter

Hallberg-Rassy er ikke blandt de billigste både. Den nye Hallberg-Rassy 44 koster fra 4,5 mio. kr. - Den nye 44er er mere moderne, siger Magnus Rassy til BådNyt og minbaad.dk på Boot.

Få kunst på bådens skabslåger - som på Faurby 363E

Kunstneren fra Kolding, Eva Joensen, har frisket den danskbygget Faurby 363E op. Vi så det på Boot-udstilling, der slutter søndag.

Boat Show: Verdenspremiere på windfoil

Windsurf med foil er ny disciplin i OL måske i 2024. I Fredericia til februar kommer udstyret for første gang i almindelig handel, forklarer forhandler Torben Kornum.

X-Yachts vil ikke stå tilbage - udstiller X6 på Boot

På Boot udstilles der kæmpe både fra Solaris, Hallberg-Rassy, Beneteau og Swan. - Vi vil ikke stå tilbage for det, forklarer X-Yachts ejer Ib Kunøe til minbaad.dk.