Gå til hoved-indhold

Marstal-jagt svæver nu i Kirkeby Kirke

Historisk sejlskib fra Det Sydfynske Øhav danner forbillede for jagt skænket af den 96-årige Søren Klaris

Bliv uddannet Pro Skipper på Oure Højskole

På 20 uger bliver Pro Skipper-kursisterne på Oure Højskole rustet med færdigheder, der kræves for at være skipper - også i udlandet. Dansk Sejlunion anbefaler.

5 brugtbåde under 150.000 kr.

Skal bådkøbet i hus inden sæsonstart, skal du snart i gang. Vi har fundet fem bud på din nye båd. Fx Dehler 34, CB66 og Vindö 40.

Åbent Hus hos Risbjerg og Dansk Marine Center

Besøg Beneteau og Sea Ray forhandler denne weekend og i påsken 24. til 26. marts. Dansk Marine Center har også åbent hus i Risskov med bl.a. Bavaria-både fra 19. til 26. marts.

Derfor blev Hanse 315 årets familiecruiser

Den lille, brede tysker med selvvende-fok tog familiecruiser-prisen i European Yacht of the Year, som BådNyt var med til at bestemme. Båden fås med to rat eller rorpind i et bredt cockpit.

Overskud på 100.000 kr. i Dansk Sejlunions 2015-regnskab

Stram styring af udgifter sikrer Dansk Sejlunion plus på bundlinjen – trods færre indtægter end budgetteret. Sejlsportsligaen når ikke målet om et rundt nul.

Sejler tjente 40.000 kr. på Boatflex-udlejning

Havets airbnb vinder indpas. 200 sejlere tjener nu penge på at leje deres både ud. Fx Svend-Åge Fast, der har overgivet sig til deleøkonomien med 33 fods sejlbåd.

John Mast bygger pavillon til OL i Rio

En 300 m2 stor pavillon skal stå på den berømte Ipanema-strand og promovere dansk erhvervsliv, kultur, sport og turisme. Henning Larsen Architects tegner den og John Mast bygger.

Dødsdømt kutter gav rekord - 101.264 læser nu minbaad.dk

Den seneste måned har minbaad.dk 101.264 unikke besøg, det gør siden til det ubetinget mest læste nyhedsmagasin om både i Danmark. Opdateret 29.2.