Gå til hoved-indhold

Hils på OL-sejlere i Horsens i dag

Rindom, Nørregaard og Viborg er på havnen, hvor de vil hilse på og dele røverhistorier fra varme farvande.

Mirakel kom aldrig - sejler erklæret død

Tre års uvished kulminerede for en kvinde og en dreng i retten på Frederiksberg, da den 49-årige familiefar Brian Fritzner blev erklæret død. Han forsvandt på Atlanten i 2013.

Vikingerne kommer til Aarhus Bugten

KDY står i spidsen for årets skandinaviske vikingetræf for de kongelige klubber. Her går turen til Aarhus og Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Fra vaskedreng til bådmægler hos Tempo Bådsalg

Henrik Jørgensen, direktør for Tempo Bådsalg på Ishøj havn, fylder 50 år 13. juni. Han har været i bådbranchen i 35 år. Han sætter alle sejl til for for sejlerfolket og bådbranchen.

Nu kun plads til Sting-koncert med båd

Ejer du en båd på over ti meter, så læs videre her, hvis du vil til kult-koncert i Helsingør til august med selveste Sting.

Søassurancen afviser dækning efter konstruktionsfejl

CE-godkendt Neptunus 41 fik skader for 265.000 kr. efter møde med Molslinjens hækbølge. Bådejer Michael Fricke skulle have kendt til bådens konstruktionsfejl. - Det kunne jeg umuligt vide, siger han.

Kom til SUP-stævne med langdistancebaner

Fænø Rundt sejles søndag for fjerde gang på Lillebælt og Fænøsund. Her er 12-, 10- og 5-kilometers baner samt hygge på land.

Reese Marin i Aabenraa ny Hanse-importør

Hanse Yachts har fået frisk vind i sejlene i Danmark. - Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen, siger Henrik Reese.

Sejlere hjælper udsatte unge på vandet

Otte konfirmander fra Børnesagen var inviteret på sejltur af Jackie Philip, ejer af advokatkontor. Boatflex, medarrangør, vil skabe gode oplevelser og binde folk sammen på tværs af samfundet.

Undgå at ende som fiskeføde – overvej sikkerheden

Sejlere dropper vesten og har for lidt fokus på sikkerhed. Ny kampagne skal sætte problematikken på spidsen.