Gå til hoved-indhold

Inderhavsbro der vil genere sejlbåde snart færdig - se nu video

Stålklapperne til Inderhavnsbroen i København mellem Nyhavn og Christianshavnssiden er kommet. Broen, der skulle være færdig i 2013, er få måneder fra at komme i mål.

Risbjerg stiller med seks motorbåde på Flydende Bådmesse

Den store danske forhandler af Sea Ray og Beneteau-både, har fem både på land og en båd i vandet under Flydende Bådmesse i Ishøj fra 28. august.

PG - en af sejlsportens store ildsjæle er sejlet bort

Sejleren, Optimistkongen, kapsejladsdommeren og fhv. skoleinspektør Poul Gustav Hansen, er sovet stille ind i Hvidovre som 99 årig. Journalist Henrik Hansen skriver her faderens nekrolog.

Sejlbåd driver for sejl - men sejler er om bord

Forsvarets søredningstjeneste har netop afblæst redning på Øresund syd for Amager, hvor en sejlbåd er set drive. Sejleren var i kahytten, man frygtede han var røget i vandet. Opdateret kl. 11.50

Overlev i koldt vand - også med hjertestop

Tilsyneladende ingen vejrtrækning, puls og hjerteslag samt blålig hud indikerer ikke nødvendigvis et dødt offer, forklarer Forsvaret, der her gør sejlere klogere, hvis ulykken indtræffer.

Katamaran ødelagt: Familie måtte reddes på Oslofjorden

Danskerbåden (færge, red.) nærmede sig, og der kom bølger, fortæller vagthavende redningsleder Asbjørn Viste om ulykken.

Boatflex: Danske både ligger for stille - del med andre

- Både for flere milliarder ligger stille i danske havne. Det er spild af ressourcer, som vi vil gøre op med ved at bringe deleøkonomien til bådfolket, siger Mik Thobo-Carlsen fra boatflex.com.

Sådan kommer du sikkert hjem i hårdt vejr

Flere ulykker til søs har præget avisforsiderne. Senest kæmpede nødstedt sejler 17 timer for livet i det kolde vand. Læs her, hvordan du undgår at havne i samme situation.

Sejlerferie i regn, blæst og kulde

Lørdagen byder på regn i lårtykke stråler og kraftig blæst. Nogle steder kan der falde op til 70 millimeter vand, forudser DMI.

Lystsejler faldt i vandet da han skulle tømme spand

Da Thorbjørn Hendil ville tømme spanden i vandet, lænede han sig op ad søgelænderet, som knækkede, og han faldt baglæns i vandet, men overlevede 17 timer. Nu fortæller han til eb.dk.