Gå til hoved-indhold

Lystsejler faldt i vandet da han skulle tømme spand

Da Thorbjørn Hendil ville tømme spanden i vandet, lænede han sig op ad søgelænderet, som knækkede, og han faldt baglæns i vandet, men overlevede 17 timer. Nu fortæller han til eb.dk.

47-årig skulle være død efter 8 timer viser SOK-skema

Ifølge Ritzaus bygger skemaet på data fra menneskeforsøg, som nazisterne foretog under Anden Verdenskrig. Derfor stoppede SOK eftersøgning efter 8 timer, men sejler klarede 17 timer i vest og shorts.

Kærestepar i motorbåd reddede 47-årig sejler

- Først redder man en mand op fra vandet, bagefter får man lov til at ringe til hans kone for at fortælle, at han er i live. Det er vildt, fortæller Randi Pedersen til Ekstrabladet.

 

47-årig sejler overlever efter 17 timer i vandet

Lystsejler der siden i aftes har været savnet og frygtet druknet ved Vordingborg, er på mirakuløs vis fundet i live i vandet af en sejler. Se video af båden.

Tom båd sejlede på grund - 47-årig savnes

Sejlbåd fundet på grund med motoren tændt, sejlet sat og ødelagt søgelænder ved Knudshoved Odde ved Vordingborg. SOK indstiller eftersøgning. Sejler var på vej fra Svendborg til Amager.

Flere og flere kitesurfer i Danmark

Over 1000 begyndere er hvert år introduceret til den populære kitesurfing. Alene i maj og juni i år er mere end 500 begyndere introduceret til sporten gennem ”DS-kitekurser”, fortæller Dansk Sejlunion

Ældre mænd drukner mest til søs i Danmark

Antallet af drukneulykker i Danmark er faldet, men mænd i alderen 45-74 år, som færdes i en havn eller sejler ud på åbent hav eller fjord, løber den største risiko for en drukneulykke.

 

Stjålen Bavaria 42 fundet i Stubbekøbing - totalt ribbet

Båden blev fundet i Stubbekøbing havn, og er i fin stand, dog ribbet for ALT ekstra tilbehør, og næsten alle personlige ejendele - selv gulvtæpperne på dørken er væk, fortæller ejer.

 

Jacobsen afløser Netterstrøm i direktørstolen for Southern Spars

Suthern Spars, det tidligere Nordic Mast, får ny direktør i Rødekro med Torben W. Jacobsen. Og Rene Villefrance er salgschef i Europa i nyt set-up.

55-årig kunne ikke komme op i båden og drukner

Da en 55-årig erfaren sejler går op i stævnen for at sætte sejl, slår en bølge ind fra siden og skyller ham i vandet.