Gå til hoved-indhold

Sejlbåde sænket af storm i Norge

To både ligger nu på 30 meter vand efter at den norske storm Nina gik til angreb i Askvik havn i lørdags.

Lars Petersen surfer i 30 m/sek. og brækker masten i Hanstholm

- Jeg tillader mig at snuse til grænserne. Jeg kommer ud, hvor jeg mærker frygten, men aldrig derud, hvor jeg ikke kan tænke klart, fortæller 45-årig dansk mester i wave-performance.

Bådejere skal passe på: Ny storm Egon får havet til at stige

'Egon' vil sende store mængder vand ind via Skagerrak og Kattegat ind i de indre danske farvande, hvor man må beregne stærkt forhøjet vandstand i navnlig i aften og i nat.

Snobberne i Rungsted: Jeg hader Folkebåde

Ifølge det kendte satireprogram ligger Folkebåden nederst i hierarkiet i havnen.

Dagmar kan blæse med orkanstyrke fredag eftermiddag

En storm, som DMI har valgt at kalde Dagmar, ventes at ramme det vestlige Danmark med vindstød af orkanstyrke fredag eftermiddag.

Direktør og medejer Michael Floor træder ud af Floor/Lund Marine

Danmarks mest sælgende Bavaria-forhandler, Michael Floor, 53, forlader Floor/Lund Marine i Aarhus. Jens Meyer er ny direktør og overtager Michael Floors aktier.

Fem nye Tom28ere har skabt liv i matchrace-miljø i Kaløvig

Med nye matchracebåde, faste træningsaftner og weekender med tidligere Europamester i matchrace, Søren Tønder, som træner, har DkSejlsport sørget for stor aktivitet på Aarhusbugten.

Sealine importeres nu af Reese Marin

Reese Marin i Aabenraa har fra 1. januar 2015 fået importen, og eneforhandlingen af de verdenskendte Sealine motorbåde, der i dag produceres af Hanse Group i Tyskland.

Tjek båden - stormstyrke flere steder i landet

Fredag morgen og formiddag varsler DMI om vindstød af stormstyrke og forhøjet vandstand flere steder i landet. Se på kort hvor stormen er værst.

 

Baad og Thusgaard modtager 100.000 kr. efter kåring som Årets Fund af Politiken

De århusianske 49erFXere vinder Danmarks ældste idrætspris efter en sæson, hvor de både genvandt EM og fik sølvmedaljer ved VM.