Gå til hoved-indhold

600 års forskel i sejlføring

At spændvidden er stor, når en af Europas største maritime begivenheder, Kieler Woche afvikles hvert år, ses på dette motiv, som Fyens.dk’s udsendte fangede under sejlads.

Tempo Bådsalg viser Sun Odessey 349 frem på flydende udstilling

For mange sejlere og bådfolk slutter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Ishøj Havn til august. - Her kan du i dette element se de nye både og udstyr, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

40 fods sejlbåd brændt ned efter gasudslip

En ejer af en Freedom 40 overlevede brand i Hirsholmene i Kattegat. Han blev dårlig pga. gasudslippet og gik op på dækket. Det redder ham, for sekunder senere efter opstår en eksplosionsbrand.

Søflyver i København og Aarhus skal vige for sejlbåd

Søflyvet er underlagt søvejsreglerne, og kan ikke pådrage skibstrafik en vigepligt. Søflyveren skal starte og lande i et sikkerhedsområde, som ligger udfor Trekroner. Tilladelse gælder til 2018.

MotorGuide Xi5 giver lystfiskeren motor- og styrekontrol

Ny elektrisk og trådløs trollingmotor fungerer som autopilot.

 

90 procent standpladser solgt til bådmessen på Ishøj Havn

Danboat og Tempo Huset er næsten i mål med planlægningen og udlejningen af standpladser til bådudstillingen på Ishøj Havn fra 28. til den 30. august. Kæmpe bannere placeres nu i Københavnsområdet.

Bavaria 42 Cruiser stjålet i Juelsminde - dusør 10.000 euro

Allan Elgaard ejer en Bavaria 42 Cruiser, Sofie, fra 2007. Men 4. juni blev den stjålet i Juelsminde Havn. Nu spørger han sejlere om hjælp.

Tysklands største flydende bådudstilling er et hit

Minbaad.dk har været på Ancora Boat Show i Neustadt, to timers kørsel fra Padborg. Vi mødte både, der aldrig bliver udstillet i Danmark. 16.000 besøgte messen.

Oure køber to nye J/70ere

Når Skolerne i Oure stævner ud til sommer bliver det nu også i to J/70’ere, der i 2013 vandt prisen som årets sejlbåd. Bådtypen bruges i forvejen i Sejlsportsligaen.

Reese Marin udstiller på tyske Ancora Boatshow

Reese Marin udstiller for 5. gang på nordens største flyende bådudstilling Hanseboot Ancora InWater Boatshow i Neustadt i Nordtyskland. Udstillingen starter på fredag.