Gå til hoved-indhold

Terrorgruppe truer med at myrde tyske sejlere - kræver 30 mio. kr.

71-årig skipper og hans 55-årige kvindelige gast blev kapret ud for den indonesiske ø Palawan i april af terrorgruppen Abu Sayyaf.

Av, av - sejlbåd i krise i Santander

Det gør ondt at se på sejlbåd, der banker mod molen.

North Sails produktion flytter til England - salg stadig i Allerød

Som en konsekvens af sammenlægningen indstiller North Sails produktionen af sejl i Allerød pr. 30 november og opsiger 14 medarbejdere, fortæller direktør Jens Christensen.

Maritimt stumpemarked udvider i København SV

Søndag 21. september holder DieselHouse et maritimt stumpemarked, men det er også tilladt med køb og salg af ikke-maritime genstande. Der er ledige stadepladser for 75 kroner.

Jørgen Harreby fra Odense vinder DM i fladfisk

Fiskestævnet i Onsevig på Lolland var igen en succes, selvom fiskeriet blev aflyst om søndagen på grund af blæst. 458 fiskere mødte op, de fangede 4.500 fladfisk.

Reese og X-Yachts klar til Boat Show i Fredericia

I Fredericia kan det danske bådpublikum for første gang indendørs udforske de totalt fornyede Xc 35 og Xc 45. Reese viser Dehler 38 frem.

Topfotograf Mick Anderson i samarbejde med Getty Images

- Jeg har netop indledt samarbejde med et af verdens allerstørste billedbureauer, Getty Images, der skal sælge mine sejlsportsbilleder world-wide, skriver fotografen fra Sæby.

Oslo - København 3 timer og 57 minutter - ny rekord - se nu racerbåden sejle

Jan Jørgensen og Peter Mastrup har fredag sat ny rekord for hurtigste tid i speedbåd mellem Oslo og København. Rekord tilhørte ellers nordmænd, der satte rekord i august.

Effektiv og miljøvenlig brandslukker fra Hellers

Hellers i Kastrup forhandler PFE-1, verdens første kompakte brandslukker til effektiv slukning af brand i væsker, faste stoffer og elektriske installationer.

Polakker på grund på Bornholm - båd stadig ikke flyttet

Tre polakker var om bord, da sejlbåd i aftes, i mørke, fejlnavigerede og gik på grund på klipperne ved indsejlingen til havnen i Svaneke. Se redningsaktion.