Gå til hoved-indhold

Slanke Faurby 360E vises frem i Ishøj

Endnu et dansk værft er klar til den flydende bådmesse. Faurby Yacht udstiller nemlig den kun 3 meter brede Faurby 360E og en Faurby 424E frem fra 28. - 30. august.

Se Hallberg-Rassy 43 på hårdt kryds mod Ishøjs flydende

De danske Hallberg Rassy-agtenter Charlotte og Bo hold testede Hallberg Rassy 43 ved Sjællands Odde i 18 m/sek. i dag. Båden er nu på vej til Ishøjs Flydende bådmesse fra 28. august.

Bådtyve fældet af GPS - politi kunne følge båd

To mænd fra Thy havde overset en lille, men væsentlig detalje, da de onsdag eftermiddag snuppede en 22 fod båd i Skagen, skriver DR Nordjylland.

Nordship viser luksus dæk salon frem i Ishøj

Nordship Yachts udstiller den flot apterede Nordship 360 DS på den kommende udstilling i Ishøj havn 28. – 30. August. Du kan købe hende for 2,4 mio. kr. Tre er solgt i år.

Flipper-jolle sank ud for Egå Havn - stor redning sat i gang

To sejlere nåede kun lige ud af Egå Havn. Bundproppen til skroget manglede. Politi og brandvæsen mødte op, konstaterede minbaad.dk, der trak jollen op så den gik i stykker.

Mikkel Beha fortæller om tursejlads på Ishøjs Flydende

Lørdag 29. august kan du på Flydende Bådmesse møde den populære TV2-vært og langturssejler Mikkel Beha.

Børn reddet fra brændende motorbåd i sidste sekund

Natten til lørdag lå tre børn og sov i en motorbåd i lystbådehavnen nær Kulturøen i Middelfart. Forældrene til de tre børn sad to både længere henne, lige før båden brændte og sank.

Øresundsugen i gang efter 42 års pause

Øresundsugen fik lørdag en flyvende start. Det summer af liv i havnene langs Øresund. 25 sejlklubber har budt ind. Lig gratis i Østbassinet i Københavns Havn.

Prøv ny Marex 375 i Skagens store bølger

- Vi vil være sikre på at skabe det rigtige billede af en prøvesejlads, hvor vi kan være temmelig sikre på at vi møder bølger af en pæn størrelse i dette farvand, siger Henrik Reese.

Hallberg Rassy-klub skaber familiedag i Øresundsugen

Hallberg Rassy klubben skaber en dag i Lynetten for hele familien og for alle bådtyper. Arrangementet den 15. august er en del af Øresundsugen. Husk kæmpe fest på Toldboden.