Gå til hoved-indhold

MotorGuide Xi5 giver lystfiskeren motor- og styrekontrol

Ny elektrisk og trådløs trollingmotor fungerer som autopilot.

 

90 procent standpladser solgt til bådmessen på Ishøj Havn

Danboat og Tempo Huset er næsten i mål med planlægningen og udlejningen af standpladser til bådudstillingen på Ishøj Havn fra 28. til den 30. august. Kæmpe bannere placeres nu i Københavnsområdet.

Bavaria 42 Cruiser stjålet i Juelsminde - dusør 10.000 euro

Allan Elgaard ejer en Bavaria 42 Cruiser, Sofie, fra 2007. Men 4. juni blev den stjålet i Juelsminde Havn. Nu spørger han sejlere om hjælp.

Tysklands største flydende bådudstilling er et hit

Minbaad.dk har været på Ancora Boat Show i Neustadt, to timers kørsel fra Padborg. Vi mødte både, der aldrig bliver udstillet i Danmark. 16.000 besøgte messen.

Oure køber to nye J/70ere

Når Skolerne i Oure stævner ud til sommer bliver det nu også i to J/70’ere, der i 2013 vandt prisen som årets sejlbåd. Bådtypen bruges i forvejen i Sejlsportsligaen.

Reese Marin udstiller på tyske Ancora Boatshow

Reese Marin udstiller for 5. gang på nordens største flyende bådudstilling Hanseboot Ancora InWater Boatshow i Neustadt i Nordtyskland. Udstillingen starter på fredag.

Høgh-Christensen fortæller om privat bådudlejning Boatflex

Lej en båd gennem Boatflex, fortæller OL-sølvvinderen, der er medejer af Boatflex, et slags Airbnb, hvor private lejer deres båd ud

Mød sejlere fra Oceans of Hope i Hundige havn

Danskere, der har deltaget i verdens første jordomsejling med en aktiv besætning med multipel sklerose, besøger Sejlklubben Køge Bugt i Hundige den 27. maj. Den 67 fods båd er i Sydney.

Sådan undgår du søsyge

Svimmelhed, kvalme, svedture og opkast er nogle af de mest almindelige symptomer på søsyge og kan ødelægge enhver sejltur eller ferie.

Impala 30: Gammel dansk holder

Steen Hillebrecht fra Vallensbæk købte for to år siden en Impala 30. Læs hvorfor en båd fra 1979 kan skabe så meget sejlglæde. Den funktionelle dansker blev bygget af designer Bjørn Jensen.