Gå til hoved-indhold

Sejlbåd driver for sejl - men sejler er om bord

Forsvarets søredningstjeneste har netop afblæst redning på Øresund syd for Amager, hvor en sejlbåd er set drive. Sejleren var i kahytten, man frygtede han var røget i vandet. Opdateret kl. 11.50

Overlev i koldt vand - også med hjertestop

Tilsyneladende ingen vejrtrækning, puls og hjerteslag samt blålig hud indikerer ikke nødvendigvis et dødt offer, forklarer Forsvaret, der her gør sejlere klogere, hvis ulykken indtræffer.

Katamaran ødelagt: Familie måtte reddes på Oslofjorden

Danskerbåden (færge, red.) nærmede sig, og der kom bølger, fortæller vagthavende redningsleder Asbjørn Viste om ulykken.

Boatflex: Danske både ligger for stille - del med andre

- Både for flere milliarder ligger stille i danske havne. Det er spild af ressourcer, som vi vil gøre op med ved at bringe deleøkonomien til bådfolket, siger Mik Thobo-Carlsen fra boatflex.com.

Sådan kommer du sikkert hjem i hårdt vejr

Flere ulykker til søs har præget avisforsiderne. Senest kæmpede nødstedt sejler 17 timer for livet i det kolde vand. Læs her, hvordan du undgår at havne i samme situation.

Sejlerferie i regn, blæst og kulde

Lørdagen byder på regn i lårtykke stråler og kraftig blæst. Nogle steder kan der falde op til 70 millimeter vand, forudser DMI.

Lystsejler faldt i vandet da han skulle tømme spand

Da Thorbjørn Hendil ville tømme spanden i vandet, lænede han sig op ad søgelænderet, som knækkede, og han faldt baglæns i vandet, men overlevede 17 timer. Nu fortæller han til eb.dk.

47-årig skulle være død efter 8 timer viser SOK-skema

Ifølge Ritzaus bygger skemaet på data fra menneskeforsøg, som nazisterne foretog under Anden Verdenskrig. Derfor stoppede SOK eftersøgning efter 8 timer, men sejler klarede 17 timer i vest og shorts.

Kærestepar i motorbåd reddede 47-årig sejler

- Først redder man en mand op fra vandet, bagefter får man lov til at ringe til hans kone for at fortælle, at han er i live. Det er vildt, fortæller Randi Pedersen til Ekstrabladet.

 

47-årig sejler overlever efter 17 timer i vandet

Lystsejler der siden i aftes har været savnet og frygtet druknet ved Vordingborg, er på mirakuløs vis fundet i live i vandet af en sejler. Se video af båden.