Gå til hoved-indhold

Maritimt stumpemarked udvider i København SV

Søndag 21. september holder DieselHouse et maritimt stumpemarked, men det er også tilladt med køb og salg af ikke-maritime genstande. Der er ledige stadepladser for 75 kroner.

Jørgen Harreby fra Odense vinder DM i fladfisk

Fiskestævnet i Onsevig på Lolland var igen en succes, selvom fiskeriet blev aflyst om søndagen på grund af blæst. 458 fiskere mødte op, de fangede 4.500 fladfisk.

Reese og X-Yachts klar til Boat Show i Fredericia

I Fredericia kan det danske bådpublikum for første gang indendørs udforske de totalt fornyede Xc 35 og Xc 45. Reese viser Dehler 38 frem.

Topfotograf Mick Anderson i samarbejde med Getty Images

- Jeg har netop indledt samarbejde med et af verdens allerstørste billedbureauer, Getty Images, der skal sælge mine sejlsportsbilleder world-wide, skriver fotografen fra Sæby.

Oslo - København 3 timer og 57 minutter - ny rekord - se nu racerbåden sejle

Jan Jørgensen og Peter Mastrup har fredag sat ny rekord for hurtigste tid i speedbåd mellem Oslo og København. Rekord tilhørte ellers nordmænd, der satte rekord i august.

Effektiv og miljøvenlig brandslukker fra Hellers

Hellers i Kastrup forhandler PFE-1, verdens første kompakte brandslukker til effektiv slukning af brand i væsker, faste stoffer og elektriske installationer.

Polakker på grund på Bornholm - båd stadig ikke flyttet

Tre polakker var om bord, da sejlbåd i aftes, i mørke, fejlnavigerede og gik på grund på klipperne ved indsejlingen til havnen i Svaneke. Se redningsaktion.

Bojsen-Møllers træningstips i skoven: Momentsvin

Professor på Norwegian School of Sport Sciences og sejler Jens Bojsen-Møller, tager træningen helt ned i skovmulden. Se endnu en komisk og lærerig video.

DM i fladfisk i ny rekord med 171 både og 455 fiskere

Fra i morgen vil lystfiskere fra hele Danmark invadere Onsevig på Lolland, fortæller lollik Peter Dan Petersen.

Prøv et SUP-board i Aarhus Ø på lørdag

Ny havnefront ved Navitas er færdig, og det fejrer Surf Agency, når de for anden gang afholder Open SUP Race Aarhus. - Alle der kan gå, kan starte på SUP, siger arrangør. Se program.