Gå til hoved-indhold

Windy 39 Camira vinder 2015 Motor Boat Award i London

Den norske båd vandt Motor Boat Award i London i kategorien Sportscruisers op til 45 fod, fortæller importør Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Se den på Boot fra i morgen.

Boot: Europas største bådudstilling starter på lørdag

Over 1.650 udstillere fra mere end 60 lande inviterer fra lørdag 17. januar på en rejse til alle verdens markeder for både, yachter, maritimt udstyr og serviceydelser i Düsseldorf.

Ny redningsbåd i kulfiber fra Tuco på vej

Tuco Marine Group fra Faaborg lancerer ny ProZero 7,5 meter hurtiggående redningsbåd en Fast Rescue Craft - FRC, som en del af værftets serie af professionelle fartøjer.

Lyngby Radio videreføres af Forsvaret

Når den rolige røst fra Søens Skytsengle ved Lyngby Radio kalder ud til skibsfarten i danske farvande, har den fra i år fået Forsvaret som arbejdsgiver.

Sejlbåde sænket af storm i Norge

To både ligger nu på 30 meter vand efter at den norske storm Nina gik til angreb i Askvik havn i lørdags.

Lars Petersen surfer i 30 m/sek. og brækker masten i Hanstholm

- Jeg tillader mig at snuse til grænserne. Jeg kommer ud, hvor jeg mærker frygten, men aldrig derud, hvor jeg ikke kan tænke klart, fortæller 45-årig dansk mester i wave-performance.

Bådejere skal passe på: Ny storm Egon får havet til at stige

'Egon' vil sende store mængder vand ind via Skagerrak og Kattegat ind i de indre danske farvande, hvor man må beregne stærkt forhøjet vandstand i navnlig i aften og i nat.

Snobberne i Rungsted: Jeg hader Folkebåde

Ifølge det kendte satireprogram ligger Folkebåden nederst i hierarkiet i havnen.

Dagmar kan blæse med orkanstyrke fredag eftermiddag

En storm, som DMI har valgt at kalde Dagmar, ventes at ramme det vestlige Danmark med vindstød af orkanstyrke fredag eftermiddag.

Direktør og medejer Michael Floor træder ud af Floor/Lund Marine

Danmarks mest sælgende Bavaria-forhandler, Michael Floor, 53, forlader Floor/Lund Marine i Aarhus. Jens Meyer er ny direktør og overtager Michael Floors aktier.