Gå til hoved-indhold

Signe i Florida efter kold sejlads i Atlanterhavet

Så er vi endelig kommet til Florida! Vi ankom til St. Augustine her til morgen efter to døgns sejlads i Atlanterhavet, der viste sig at være en temmelig kold fornøjelse.

Politiet advarer: Tyveri af bådmotorer under opsejling

To litauiske varebiler er set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan. Ring 114 hvis du ser noget.

Ny Steen Olsen Alu-Cat er god i bølger

Ny, anderledes katamaran får verdenspremiere på Fredericia Boat Show til februar. - Den er langt mere stabil end en RIB-båd og den kan skyde 25 knob i én meter høje bølger, siger Steen Olsen.

Vulcan-anker har bedre pasform til ankerholder

Vulcan er anden generation Rocna anker. Lige så pålidelig og sikkert som Rocna ankeret, men med bedre pasform i ankerholderen på stævnplatformen. 9 kilo anker koster 2.995 kr.

Stormen 'Alexander' bliver ikke en rigtig storm

Vi må (heldigvis) kigge langt efter vindstød af orkanstyrke. Kun Bornholm har en reel risiko for en regulær storm, men Sønderjylland, Fyn, Sjælland og Lolland/Falster kan få kuling af stormstyrke.

Få trådløs vindinstrument koblet til din smartphone

Spanske Calypso Cups 4.0 kan måle vinden i toppen af masten helt uden irriterende kabler. En solcelle sørger for strøm og data overføres via Bluetooth, der rækker 50 meter.

Vindstød op i underkanten af orkanstyrke ved kysterne fredag

Lavtrykkets dannelse og bane minder lidt om den udvikling, som 'Allan' havde den 28. oktober sidste år, fortæller TV 2.

Formanden Natorp vil sejle langt og har gjort det 3.500 sømil med nødrig

Aldrig har Dansk Sejlunion haft en mere synlig og betalt formand. Vi tegner et portræt af Hans Natorp, der har sejler-CVet i orden med tidligere OL-kampagne i 470er og Stillehavstur i 62 fods båd.

Dragonfly 25 til 660.000 kr. udstilles i Fredericia

Familien af hurtige trimaraner fra Quorning Boats får et nyt medlem, når Dragonfly 25 ser dagens lys i starten af det nye år. Den kan ses på Boat Show til februar.

Dansk bådebygger: Vestas-båden bliver totalskadet

Bådebygger Jørgen Jensen tror Vestas VO 65er er helt færdig, som båd efter den ramte koralrev med 19 knob. - Båden hviler meget af sin vægt på skroget, der vil delaminere, siger han til minbaad.dk