Gå til hoved-indhold

Indbrud fører til konkurs af Havnens Marine Center

- Konkursen skyldes desværre til dels det indbrud vi havde tidligere på året hvor tyve slap af sted med varer for godt 200.000 kr. netto, siger ejer af Havnens Marine Center, Søren Nielsen.

Topdanmark: Skader på både er værre end i 1999

Orkanen kommer alene til at koste Topdanmark 5 - 10 mio. kroner. - At orkanen startede i syd overraskede mange, siger Sven Holmbo fra Topdanmark. Sunket båd er forsvundet i Frederikssund.

Husk fortøjningerne - men det var ikke nok

Hvorfor to både er sunket i Vallensbæk melder historien ikke noget om, men fortøjningerne sørger da for de ikke ryger helt på bunden. Vi har fået flere læserfotos.

Seks både vælter på Ishøj Havn - en bordet af betonpiller

Ragnarok i Køge Bugt. - Bådene i vandet klarede sig bedst, vi havde ingen sunket i Ishøj Havn, mens tre både sank i Vallensbæk Havn, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Se skræmmende fotos.

62 fods Big Challenge lignede en Opti i stormen - 54 m/sek. på Als

Big Challenge gyngede som en Optimistjolle, da stormen tog fat Svendborg og i Rungsted flød en båd rundt. Båd vælter i Kerteminde og en anden synker i Skærbæk. Se både i problemer.

39-årige Niels Bjerregaard ny CEO hos Elvstrøm Sails

Claus Olsens afløser efter 33 år hos Elvstrøm Sails som administrerende direktør, er Niels Bjerregaard, der kommer fra Danfoss IXA.

 

Tjek din båd - risiko for orkanstyrke i eftermiddag

Drilskt stormlavtryk passerer Danmark med risiko for vindstød af orkanstyrke, især i de sydlige egne, men det vil vare kort, fortæller DMI. Se nu hvornår stormen rammer i dit område.

Tidligere bådejere får uventede regninger fra skibsregistret

Sejlere, der for længst har solgt deres båd, bliver pludselig opkrævet afgift fra skibsregistret. Søfartsstyrelsen afviser at lempe på reglerne. Sejlerne er rasende.

Har nogen set min fars ketch, Misaki fra 1967?

Båden var tegnet og bygget af min far, Hans Ketelsen, søsat i 1967 med navnet Misaki, siger Kalle Ketelsen, der nu beder minbaad.dks læsere om hjælp.

Brand på 85 fods båd: Årsag stadig uklar

Politiets teknikere har endnu ikke fundet frem til brandårsagen på den 85 fods lystyacht, som i fredags udbrændte i Kolding Havn, skriver Jydske Vestkysten. Se fotos.