Gå til hoved-indhold

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Norsk bådjournalist ror nu fra Moss til København

70-årige Ulf Johnsen er startet med at ro til København. - Er du allerede begyndt at fortryde, lyder det på videoen af den skøre nordmand, vi kender godt.

Nekrolog: Frederiksen var en af bådbranchens største

Jens og Erik Quorning skriver mindeord om Hans Gert Frederiksen, der grundlagde Frederiksen Boat Fittings i midten af 70érne, en af de største kommercielle successer i bådbranchen i Danmark.

Volvo Penta klæder den danske bådbranche på

Volvo Penta inviterede udvalgte bådfolk og nøgleforhandlere fra hele Europa til seminar på deres testcenter i skærgården ved Gøteborg.

 

 

Pi 14 væltede majestætisk under test på Øresund

I går under en testsejlads væltede den 45 fods store ny Pi 14 i et kraftigt vindpust. Alle mand om bord klarede det fint og båden var efter en lille times hårdt arbejde igen på ret køl.

Signe: Det ku gå galt - ingen kan sejle uden en rig

To gange i denne sæson er et undervant knækket. Første gang ved St. Barth. En formiddag lød der et bump på dækket, og det viste sig, at den rig fitting, som sad på wiren i masten, var knækket.

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.

Balle-træning på baller - ny Svinetræningsvideo

Sejlere skal være i form. Jens Bojsen-Møller og kollega viser atter en øvelse fra bogen, Svinetræning. Se denne gang BALLEBOXJUMP.

Politiet leder efter gerningsteder til tyveri af bådmotorer

Syd- og Sønderjyllands Politi, UKA Efterforskningssektion i Padborg behandler i øjeblikket en række sager om tyverier af bådmotorer. Hvem ejer fx dette tæppe?

Minbaad.dk runder 40.000 unikke månedlige besøg

Den seneste måned har 40.257 besøgt minbaad.dk. Det er en fremgang på over 52 procent i forhold til samme periode i 2013. Morten Lorenzen kommenterer på tallene.