Gå til hoved-indhold

Sejlbåd i Norge kunne ikke bakke - knuser 24 fods båd

- Jeg havde ingen chance. En bolt var hoppet af, og jeg havde ikke mulighed for at sætte båden i bakgear, siger skipper Knut Frigstad på 62 fods båd, "Fraternitas", til Agderposten.

Største danske flydende bådudstilling starter i morgen i Egå

- Medlemmerne af Danboat får solgt mere, det går ikke så ringe som før. Jeg tror der er nogen der vejrer morgenluft, siger formand Jan Hansen. Udstilling er gratis at besøge.

85 procent flere unikke læsere på minbaad.dk de seneste to måneder

Vi har haft over 54.000 unikke læsere om måneden. Og nu kan du kommentere via facebook på din mobiltelefon, det krævede desværre, at samtlige FB-kommentarer blev slettet.

Svensk bådjournalist smidt af RIB på grund af g-kraft

Da Vi Båtägares Mikael Mahlberg testede en RIB blev g-kraften så stor at han fløj af båden. Han fortæller hvad der skete og hvad han lærte.

Kitesurfer død i Lillebælt

To kitesurfere - en far og hans søn - kom tirsdag i nød, da de var ude at surfe ud for Ørby Strand nord for Haderslev Fjords udmunding i Lillebælt.

Sydlangelands Maritime Efterskole skal reddes efter konkurs

Mere end 500 gamle elever gør nu et forsøg på at redde Sydlangelands Maritime Efterskole der gik konkurs for nogle måneder siden. Ny ledelse og sunde maritime værdier skal sikre skolen en ny start.

Knarr-sejler svarer igen: Et kys på Gilleleje havn

- Under min havnemanøvre med motor i Gilleleje havn mistede min forgast fodfæstet hvorpå han ikke kunne støde ordentlig fra på Hans Jacobsens Hallberg Rassy, skriver Knarr-sejler i modsvar.

Linjett 43 crash-tester køl på klipper med 8 knob

Linjett 43 sejler med otte knob direkte ind på de svenske klipper, og den innovative køl holder til det, da den vipper op inde i skroget og gør kollisionen blød.

DMI: Sommeren er officielt slut

Sejlerne forkæles nu ikke mere af vejret. Der ventes regnbyger og temperaturer, der starter med 1 i stedet for 2 og skyer i stedet for høj sol. Sådan bliver det de næste 8 - 10 dage, ifølge DMI.

 

Tid til årets bådfest i Orust fra på fredag - 160 både

- Efter en super sommer virker det som om, at sejlerne igen har fået lyst til købe nye både, fortæller Hallberg-Rassy forhandler Bo Hold før Oppna Varv. Ny Arcona 380 og Xc 35 udstilles bl.a.