Gå til hoved-indhold

Direktør for Elvstrøm Sails Claus Olsen træder tilbage

- Jeg har ledet Elvstrøm Sails i 33 år, gennem både let brise og i stiv kuling. Nu er tiden optimal for et generationsskifte,” siger 58-årige Claus Olsen. Læs interview og se også stillingsopslag.

Speedbåd sejler ind i stendige i København - 12 slynget ud

Det var en meget voldsom bådulykke, der indtraf sent fredag, da 12 personer forulykkede i deres speedbåd ved Trekroner i København. Ingen bar redningsvest, da de ramte vandet.

Se på ældre både i TallShips Fredericia i weekenden

Glæd dig til den første weekend i juni, hvor der er Tallships i Fredericia og alle sejl er sat. Samtidig sejler også lystbådene gennem Lillebælt i dag i Palby Fyn Cup.

Bådmagasinet køber dansk markedssite Boatindex

Jan Bertelsen sælger nu sit Boatindex. - Vi har længe haft et godt øje til Boatindex, siger Søren Øverup, chef for Bådmagasinet.

Anonyme kommentarer bliver nu svært på minbaad.dk

Vi har gjort op med de sure og hånlige, anonyme kommentarer på minbaad.dk. Fremover sker det nemlig via facebook.

X-Yachts giver en omgang før Palby Fyn Cup

X-Yachts holder åbent hus med flere af deres både. Det sker på torsdag den 30. maj fra kl. 19 - 20.30 i Bogense. Se blandt andet den nye Xp33.

Politiet: Hvem ejer to påhængsmotorer?

Politiet i Syd- og Sønderjylland beder nu om hjælp til at få identificeret to påhængsmotorer, som er fundet hos en polsk mand. Identificeres motorerne ikke slippes polakken fri af varetægtsfængsling.

 

Hallberg-Rassy 43 Mk III forbedret på 26 punkter

- Danskerne ikke er så vilde med både på over 43 fod, da det typisk er mand og kone, der sejler turbådene, siger Bo Hold om båden, der er forbedret på 26 punkter ift. forgænger. Pris 4,5 mio. kr.

Ramte mole med speedbåd - gashåndtag satte sig fast

En lille alu-speedbåd med tre børn og en voksen om bord, hamrede fredag ind i en stenmole ved Lynæs Havn. 11-årig dreng er uden for livsfare. - Redning gik virkelig hurtig, siger en kilde til minbaad.dk.

Minbaad.dk i Saint Tropez - gæt en båd fra blærerøvsbyen

I Sydfrankrigs perle, Saint Tropez, mødte minbaad.dk i går denne smukke motorbåd af en type, som vi ikke kender. Gør du det?