Gå til hoved-indhold

Gæt en båd fra Marselisborg

Nogle gange bliver man skakmat ved mødet med en fremmed fugl af en båd. Kender du bådtypen?

Nyt job: Dansk Sejlunion søger konsulenter

Efter Christian Steffensen gik til Dansk Golf Union og Allan Borch Madsen også søgte nye græsgange, søger DS nu to nye konsulenter til hhv. uddannelse og træning, og en til at hjælpe klubberne i gang med nye tiltag.

Lystfiskere møder Spækhuggere: Sejl for helvede

Team Thyfisker.dk var på havtur den 7. maj. Vi fik selskab af en flok spækhuggere, fortæller sejlerne der filmede lidt over et minut og blev skræmte af de kæmpe dyr.

Sea Ray 220 fundet - tyv ville bytte med bil

Ejeren af en Sey Ray i Rungsted blev ringet op at en mand fra Jylland, der ville sælge sin bil. Han blev tilbudt en Sea Ray i bytte for sin bil... Bilejer ville ikke ha dusør på 40.000 kr.

600 år tager det før en flaske forsvinder til søs

Sejlere skal tænke sig om før de smider affald i vandet. En norsk plakat demonstrerer hvor lang tid det tager før affald forsvinder.

Sådan fik Drabant 24 nyt look med sprøjtemaling

En orange-rød Drabant 24 var uhelbredelig mat i fribordet, men nu har Boatclub.dk i Middelfart sprøjtemalet den. Bådebygger Mikael Bruun forklarer hvordan man udfører den nye trend.

Far og datter falder i vandet og dør efter førerløs speedbåd angriber

En tragisk bådulykke kostede søndag den 51-årige englænder Nick Milligan og hans 8-årige datter Emily livet, da familiens speedbåd tippede over i floden Camel Estuary, England.

Pi14 - ny dansk racer bygges i København

Vi besøger bådebygger Jørgen Jensen, der har skabt en plog, som Pi14 på 14 meter, snart støbes over i kulfiber. Skrogets vægt bliver på kun 500 kilo. Michael Larsen er bygherre.

Kom og lær om sikkerhed til søs lørdag i Skovshoved

Lørdag den 4. maj kl. 10.00 – 13.30 på Skovshoved Havn kan du lære om brandslukning, redning, alarmering og andet sikkerhedsudstyr. Der er også tilbud på bådudstyr.

SOK-helikopter finder fuld 23-årig sejler

En 23-årig mand ligger lige nu på Næstved Sygehus efter at have tilbragt fem meget lange og kolde timer i en jolle på Præstø Fjord.