Gå til hoved-indhold

"Tag ud og sejle": Ny bog til de 7 til 12-årige

Dansk Sejlunions bog "Tag ud at sejle" er bogen til de mindste sejlere hvor. I bogen er der også er et opgavehæfte. Det handler om leg og læring.

YachtBroker Nordsjælland ny forhandler af Salona

Salona Nordic Danmark er nu etableret af Tobias Schmidt Larsen, der driver bådmæglervirksomheden YachtBroker Nordsjælland. Den kroatiske bådtype findes fra 30 til 60 fod. Prøv en på lørdag.

Boganmeldelse: 100 års skuffelse med Dansk Sejlunion

Jeg havde glædet mig til at læse 100 års-jubilæumsbogen ”Hundrede år med Sejlerglæde”. Men svær var skuffelsen over et værk, der anpriser DS og glemmer de mange knaster, banen også var belagt med.

18-årige savnes - gummibåd nu fundet ved Endelave

Jacob Hjerrild og Rasmus Banke Jørgensen sejlede i aftes ud fra Juelsminde i en sort gummibåd og de er ikke er set siden.

 

Yamaha på Bakken med vandscootere og motorbåde

Motorcyklister skal få øjnene op for Yamahas produktlinje af bådmotorer og vandscootere på Bakken på lørdag, fortæller Preben Hansen fra Yamahas bådafdeling.

Er store flerskrogsbåde kun til tursejlads?

Sejlere med store flerskrogsbåde kan vælge mellem to klasseforeninger. Men begge foreninger fokuserer på tursejlads, så kapsejlere skal måske vælge foreningerne helt fra.

Video: Se Nacra F18 vælte og ramme anden båd

Det er åbenbart ikke så ligetil at sejle katamaran. Se to hollandske både komme i nærkontakt. Skidt for nerverne og ikke helt ufarligt...

Bådhuset ny importør af Galia motorbåde

Bådhuset fra Beder ved Aarhus har indgået kontrakt med det polske Galia værft på både med udenbordsmotorer, der har et stort program.

Alo 28 koster gratis - hent hende i Norge

Alo 28, en norskbygget seilbåd fra 70erne gives væk til den første der er interesseret. Båden er netop hævet fra havets bund efter et år i dybet.

Michael Floor: Både skal ses i en hal - ny video

Virksomhedsbesøg: Floor Marine har nu 30 Bavaria og Dufour-både i en hal i Risskov. Men stadig har forhandleren en salgsbro i Egå. Vi filmer og interviewer.