Gå til hoved-indhold

Interview med Luffe-byggeren Oluf Jørgensen

Oluf Jørgensen har bygget Luffe-både i 40 år. Vi besøgte ham på værftet i Kolding.

193 meter containerskib sejler på grund

Beboerne omkring kysten ud for Pok Fu Lam i Hong Kong fik sig i denne uge en stor forskrækkelse, da et 193 meter langt containerskib kom tættere og tættere på fastlandet.

Værftejer i Skovshoved Peter Nordbjærg er pludselig død

En af Skovshoveds Havns mest kendte profiler er gået bort og begraves i dag. Peter Nordbjærg overtog værftet på Skovshoved Havn efter sin fader Ebert Nordbjærg. Vi bringer en nekrolog.

Marianne Andreassen vinder SLAM-taske - one to go

I morgen lørdag slutter Facebook-konkurrencen om den sidste vandtætte SLAM-taske.

Vil du købe X-One - se den på mitbaadmarked.dk

X-One fra Horsens sælges til 749.000 kroner, kan man læse på vores bådmarked. Du kan også selv sætte din båd til salg, helt gratis.

Søren Kæstel vinder SLAM-taske - to mere på spil

Den første vinder af en vandtæt SLAM-taske til 399 kr. er trukket. Folkebåds-sejler var heldig. Konkurrencen løber til på lørdag 5. april. To tasker er på stadig på spil. Klik og deltag.

Sådan bygges den nye Nordship 430 Classic

Minbaad.dk har været hos Nordship i Lunderskov ved Kolding. Her så vi hvordan en tysk kunde får bygget sin helt specielle Nordship 430 Classic til seks mio. kroner.

Toplækker Carbon 40 RC søsat i Mosede havn

I april får Jann Klausens nye Carbon 40 RC en næsten 20 meter lang egenproduceret kulfibermast på. Båden har en ultra flot finish og er en af de letteste fuldt apteret 40 fods både på markedet.

Vind tre vandtætte SLAM-tasker - du kan nå det endnu

Vi har indgået et samarbejde med Deskwolf og er i den kommende tid aktiv med konkurrencer på minbaad.dks facebook-side, hvor der er masser af fine præmier fra vores annoncører.

X-Yachts opruster med ny økonomichef og produktionschef

Revisor Inger Borregaard Barsballe er ny økonomichef, mens produktionsingeniør Peter Thorup Hovgaard er ny produktionschef hos X-Yachts A/S.