Gå til hoved-indhold

Båd sank i Storebælts sejlrende - fuld skipper reddet

Fire personer blev natten til lørdag reddet i land, da deres 41 fods båd fra Nyborg sank i sejlrenden i Storebælt. Der venter muligvis ejeren af båden en regning.

Surf, Stand Up Paddle & Rafting får eget forbund

Nu har surferne, stand Up paddlerne og rafterne fået deres eget specialforbund. Det nye forbund vil bidrage med et kæmpe løft af Surf, Stand Up Paddle (SUP) og Raftingsporten i Danmark.

Se Dufour og Bavaria i Floors nye hal i weekenden

Lørdag 16. og søndag d. 17 marts, holder Floor Marine A/S åbent hus i Danmarks nyeste maritime hus med udstillingslokaler på 2000 m2 i Risskov. Lørdag er der også tilbud på bundmaling.

Brændt, sunket og hævet – båden der ikke vil dø

I sidste uge skrev vi om en Spækhugger, der brændte i Bønnerup havn. Forleden sank den, da nogle gummi/plastgennemføringer var smeltet. Men den kom op igen.

Charlotte: Foråret er på vej – kan du mærke det?!

Som bjørnen, så går sejlerne også i hi, men nu er det forår, selvom windchillfaktor gør, så man kun må være ude i 30 minutter ad gangen brrrr…, blogger Spækhugger-sejler Charlotte Andersen.

Vokseværk for Seascape 18 klassen

Seascape 18 fik dansk klasseforening i september 2012. Nu har Seascape 18 også fået en tysk klasseforening – med 50 medlemmer!

Nyt sejlerleksikon

Anker W. Lauridsen, der både er skibsbygningsingeniør og aktiv sejlsportsmand, har begået et sejlerleksikon. Udover leksikon er der artikler om de mange begreber forbundet med sejlads.

Bådauktion introduceres af Svendborg-mægler

YachtBroker Auktion har de første både på auktion på Yachtbroker hjemmeside. Nu fortæller bådmægler Mikkel Synnestvedt om bådauktionen, hvor man kan afgive bud.

Dansk Phantom 42 er skabt til langtur

Det mener Phantom 42 klub-formand, Lars Jensen, der giver en beretning til minbaad.dk, efter at klubben netop har holdt generalforsamling på udstillingen i Fredericia.

Sejl med til Rum Regatta med Lille Dan

Som noget nyt tilbyder De Forenede Sejlskibe et sejltogt til Rum Regatta, der afholdes i Kr. Himmelfartsdagene. 100 ældre skibe deltager.