Gå til hoved-indhold

Nord West & Najad AB forventes snart solgt

Et advokatfirma i Göteborg forventer at værftet, der er begæret konkurs, bliver solgt i slutningen af marts. Investorer har besøgt værftet, der kuldsejlde med en gæld på 110 mio. svenske kroner.

Passatvind og Flyvefisk som e-bog

Jan Bertelsen tager os med på en jordomsejling til Caribien og Middelhavet, i bogen Passatvind og Flyvefisk. Få den nu som e-bog.

Hollywood i Ishøj havn

Hvad Hollywood er for spillefilm, er Ishøj havn lige nu for reklamefilm. Tempo Bådsalg lægger i disse dage lokaler og båd til en filmoptagelse, hvis handling er en hemmelighed.

JMarine stopper forhandling af Elan

Der var en for lille volumen i salget af Elan, til at fortsætte driften, fortæller Jesper Strands, der nu kaster håndklædet. Ny forhandler efterlyses af den slovenske båd.

Sådan gør forhandlere og værfter når kunderne udbetaler på en båd

To købere tabte sidste år deres udbetaling på hver deres Nimbus på i alt 500.000 kroner, da Nimbus gik konkurs, men kort tid efter refunderede en Ishøj-forhandler kunderne beløbet og tog selv tabet.

Kun 268 færre besøgende i Fredericia kontra 2011

I alt besøgte 28.504 personer Boat Show, det er en tilbagegang på under en procent i forhold til 2011, mens andre bådudstillinger i Europa har tilbagegang, siger udstillingschef Lars Søndergaard.

Agent: Nord West og Najad både vil bestå fremover

- Jeg kan ikke forstille mig at to så velproducerede bådmærker ikke vil blive produceret fremover, siger agent for Najad, Ebbe Borg, til minbaad.dk. Danskere har ikke tabt penge på Najad-køb.

Hallberg-Rassy stiller altid bankgarantier ved indbetalinger

Og hvis en kunde køber en båd hos en dansk forhandler og denne går konkurs så er det ikke korrekt at værftet automatisk overtager kundens reklamationsret, forklarer Bo Hold fra Hallberg-Rassy.

Morten Lorenzen arbejder nu for Match Racing Denmark

Match Racing Denmark, der årligt har 7.500 sejlere på vandet, indgår samarbejde med tidligere direktør for KDY, Morten Lorenzen, for bl.a. at styrke centerets kommercielle profil.

Bådforhandler: Husk garanti på forudbetaling ved bådkøb

Det er sikrere at købe båd gennem en dansk importør end direkte gennem et værft. Det samme gælder ved reklamationer, der kan bortfalde efter en konkurs, mener bådforhandler Henrik Reese.