Gå til hoved-indhold

Se Azimut Magellano 43 Flybridge i Fredericia

Lidt under seks millioner kroner står der på prisskiltet, når Aziyachts ApS fra Middelfart præsenterer en nordisk premiere på Fredericia Boat Show.

Åbent hus hos Nordship - hør om Custom Line

Nordship Yachts holder åbent hus lørdag den 9.2. og deltager også på Boat Show i Fredericia. De viser både og fortæller om Nordship Custom Line koncept.

Ny oval bordgrill Cobb Supreme kører langt på 'literen'

Går du op i hvor langt din bil kører på literen? Hvis ja, så er den nye model Cobb Supreme noget for dig, da den kun bruger 18-20 briketter til 2-3 timers grill, fortæller Palby Marine.

Galleri: 31 fotos fra Boot

1650 udstillere er på Boot frem til på søndag. Du kan derfor stadig nå at se både og udstyr. Se vores galleri fra Düsseldorf.

Sådan fungerer en Princess 98 - vi er om bord på Boots største båd

Sejlerfilm.dk og minbaad.dk besøgte en Princess 98 til 70 mio. kr. Vidste du at de 2 x 2400 MTU-motorer let sluger 800 liter diesel i timen. Peter Vinther fra Princess i Hundige viser rundt.

Vi filmer ny Bavaria 56 Cruiser i Düsseldorf

Sejlerfilm.dk og minbaad.dk er sammen på Boot med 240.000 andre. Se 1 min. og 44 sek. fra en Bavaria 56 med en smart kompressor til nedpakket RIB, derved gives mere plads til to agterkahytter.

Sportschef: Unge talenter skal træne mere

Sportschef Thomas Jacobsen efterlyser en kulturforandring i dansk sejlsport, hvis vi fortsat skal udvikle olympiske medaljetagere. Træningsmængden skal skrues i vejret.

Mød Magnus Rassy og den nye Hallberg-Rassy 55

Sejlerfilm.dk og minbaad.dk undersøger hvad du får for 8,5 mio. kr. Vi var nemlig om bord og filme den nye Hallberg-Rassy 55 på Boot i Düsseldorf.

X-332 klubben har haft vokseværk

I foråret 2011 skrev vi om X-332 klassen der var ved at stifte en klasseforening, og deres efterlysning af flere X-332-sejlere. Nu er der 23 medlemmer.

Glatførekursus - med sejl på

Båden er på land, isen kan ikke bære endnu, og der er alt for lang tid til sæsonstart. Men så kan man jo sejle på land. Blokart på Amager kører endnu – med eller uden sne.