Gå til hoved-indhold

TV: Afgiftsforhøjelse til 2. behandling gik lige igennem - afgift nærmer sig

Noget overraskende gik 2. behandlingen af L81 direkte igennem, uden spørgsmål, og skal nu 3. behandles (slut) 19. december, fortæller Dansk Sejlunion.

Nødradio: 32,2 ud af 55,9 mio. kr. går til Grønland

Sejlerne skal betale flere millioner kroner ud over, hvad TDC skal bruge til nødradioen i Danmark, har Dansk Sejlunion undersøgt. 2. behandling om øget afgift foregår i dag kl. 13.

Minbaad.dk anbefaler underskriftsindsamling mod kaskoafgiften

Dansk Sejlunion har startet en underskriftsindsamling mod den nye 34% forhøjelse af afgiften på kaskoforsikringer. Skriv under!

Natorp: Skatteminister - vi er ikke dumme

I sin blog på sejlsport.dk, skriver Hans Natorp om afgiftsforhøjelsen på kasko: Vi er ikke dumme! Det er en hånlig ringeagt over for hele den befolkningsgruppe, der har identitet som sejlere.

Læs nu nyheder fra minbaad.dk på mobilen med nyt enkelt design

- Det gælder om at være first mover med et mobilsite, da læserne på mobilen er fordoblet på et år hos os, fortæller chef for VG.no til minbaad.dk, der nu følger efter med nyt mobildesign.

Langtursejlernes brev til skatteminister Holger K. Nielsen

- En årlig skat eller afgift på 5.- 6.000 kr. er en ganske betydelig sum for den gennemsnitlige sejler, skriver Karsten Pennov, formand for langtursejlerne, FTLF, til Skatteministeriet.

 

Skatteministeriet svarer minbaad.dk om kaskoforsikring i Tyskland

Vi har spurgt SKAT og Skatteministeriet om lovligheden ved at danske bådejere tegner forsikring i Tyskland og slipper for statsafgiften. Læs ministeriets korte svar.

Fransk projekt skal sætte rekorder

Holdet bag den tidligere rekord trimaran Hydroptére er på vej med en afløser. Nu vil holdet sætte rekord over atlanten.

Venstremand: Sejlerne vil valfarte til Tyskland og tegne forsikringer

- Når lovligheden i det her kommer frem vil sejlerne valfarte til Tyskland og forsikre bådene, siger Thomas Danielsen (V) til minbaad.dk. Topdanmark får nu opsigelser dagligt. Natorp forstår tendens.

Slip lovligt fra statsafgiften på kaskoforsikringen via en tysk klub

Både tysk, dansk og EU-lov er overholdt i Club Maritim 09, når danske bådejere tegner en tysk forsikring uden dansk statsafgift, har tyske og danske revisorer og advokater konstateret.