Gå til hoved-indhold

Se ældre skibe blive fikset på Admiral Kaj i København

Matroser skal slibe og lakere alle master, bomme og rær, afrigge tovværk, lapsalve riggen, tørre og pakke sejl på Mira, Halmø og Lilla Dan frem til 12. oktober.

Huslejesag: Hellers fik medvind i Sø- og Handelsretten

Hellers Ýachtværft har vundet mere end en halv sejr over konkurrencemyndighederne og Kammeradvokaten. Sag skal gå om og Kastrup-firmaet skal ikke betale 850.000 kr. her og nu.

X-Yachts viser ny XP 33 frem på Fredericia-messe

- En 33-fods båd, XP 33, er efter vores opfattelse er helt perfekt til danske og nordiske forhold, siger X-Yachts Niels Thomsen om båden til lige under en mio. kroner.

TV: Skandaløs søsætning af dyr motorbåd

Metoden var god nok, men udførelsen elendig da et russisk værft for nyligt søsætte en dyr motoryacht til adskillige millioner kroner.

Cope Marine vil passe din båd og bundmale den

Et nyt firma i bådbranchen som varetager alt fra opbevaring i Ringsted og transport, rådgivning og bundmaling, ser nu dagens lys.

 

Yamaha giver den gas på udstilling i Fredericia

Danskerne downsizer, når det gælder nye biler, og den tendens ses også på bådmarkedet, oplever Yamaha Motor Scandinavia.

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Google Analytics: 41,92 procent flere besøger minbaad.dk

Den seneste måned, målt i forhold til 2011, viser at minbaad.dks besøgstal er steget med 41,92 procent. Den seneste måned var der 106.378 besøgende.

Rønnows klumme: Hvorfor sejler vi – eller hvorfor sejler vi ikke?

- Jeg bliver lidt ked af at se rundt omkring i havnene, hvordan man ser rigtig mange fartøjer, som bare ligger ubrugte hen. De ligger bare – misligeholdte og overbegroede, skriver Claus Rønnow.

Høj promille indblandet i tragisk Hundige-ulykke

Tre af de fire mænd, som omkom for ni dage siden i en bådulykke ved Hundige Havn, havde en for høj alkoholpromille til at sejle speedbåd.