Gå til hoved-indhold

Boatclub får ny direktør og nye haller i Lillebælt

Boatclub har nu pladsmangel efter nye kunder det første år. Og nu flytter selskabet til nye større haller i Middelfart, og med ny udviklingskapital og ny direktør, Dani Schulze.

Analysekit kan teste om du har dieselpest

Diesel analysekit er en effektiv test, der tillader dig at overvåge niveauet af bakterier og svampe i dit brændstof i din motor- eller sejlbåd.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.

Sejler døde da bom slog ham i vandet

En fatal sejlbåds-ulykke kostede onsdag aften en 63-årig mand livet i bølgerne ud for Hundested i Nordsjælland.

Limfjorden Rundt har nu 25 år jubilæum - ny bog

61 gamle sejlskibe sejler Limfjorden Rundt mandag 10. september. Start i Løgstør. I morgen udkommer en ny bog om sejladsen i 25 år.

Ny bog om dansk families sejltur i Middelhavet

17. september udkommer 'Skibet er ladet med eventyr - to år i Middelhavet'. Malene Wilken tog med mand og to børn på tur i en Vindö 40.

TV: Fører kastet væk fra rattet - fem på hospital

Pas på kræfterne. Båd kommer ud af kontrol, og passagererne væltes omkuld og slynges rundt i båden, som var de tøjdukker. Uheldet skete i Missouri i USA.

 

SAP Extreme Sailing Team lancerer nyt site

Sapextremesailing.com er i luften. Deepdesign.dk står bag. Se hvordan et profhold brander sig.

Orust-udstilling - også i morgen

Nåede du ikke messen i Egå, der chancen igen i morgen. Oppna Varv messen i Ellös åbner kl. 10 og holder åbnet til kl. 18:00., fortæller Hanse-forhandler Morten Nielsen.

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.