Gå til hoved-indhold

Det fortalte Dansk Sejlunion til Skatteudvalget

Politikerne går i struben på sejlernes økonomi. Læs her hvad Hans Natorp, formand for Dansk Sejlunion, fremførte overfor folketingspolitikerne.

Mange dystre ting i årsberetningen for Danboat

I Fredericia i Messe C mødes bådbranchen i dag og der er nok at tale om - fx den nye afgiftssag. Formand Jan Hansen gav rapport.

Eniros Til Søs-app vinder stor svensk mobilpris

Eniros populære app Til Søs vandt i aftes prisen som Årets Praktiske App på Mobilgalan 2012. App’en kendes i Danmark som Krak Til Søs.

 

Nyheder på kommende Boat Show i Fredericia

Se bl.a. nye Quicksilver, Bayliner, Dufour, Bavaria og Hanse-både på den 25. udgave af Fredericia Boat Show i Messe C fra 22. februar.

Kun de Radikale fra regeringen hørte på Sejlunionen

Frank Aaen (EL) og Jesper Petersen (SF) gik da Sejlunionen gik ind ad døren og sku forklare sig i Skatteudvalget. - Det var mangel på respekt, siger DS-formand, Hans Natorp, til minbaad.dk.

Det sagde Danboat til Skatteudvalget på Christiansborg

- Der var kun opklarende spørgsmål fra borgerlig side, da vi i dag fik 15. minutters foretræde for Skatteudvalget, siger Jan Hansen, formand for Danboat til minbaad.dk. Læs hvad han sagde.

Boatclub er klar til vedligeholdelse, vinteropbevaring og reparationer

Sejlere fra Fyn og Jylland kan nu få deres båd i en hal for rimelige penge i Boatclubs hal, helt ud til vandet, kun få hundrede meter fra Tel-ka Marine i Middelfart.

 

Socialdemokrater afviser at ændre på lovforslag

I førstebehandlingen af afgiftssagen, gled socialdemokraternes skatteordfører Tom Jensen af, da Ole Birk Olesen fra Liberal Aliance anfægtede tal i Folketingssalen. Følg debatten live.

X-Yachts: Regeringen taber penge på afgiftsstigning

Direktør Hans Viggaard fra X-Yachts advarer regeringen om at hæve afgiften på kaskoforsikring på lystbåde: - Man mister moms og afgift på det, siger han til minbaad.dk.

Optimistjolle med 80 km/t ramte biler på motorvejen

En tabt jolle på Vestmotorvejen er behandlet af Retten i Roskilde. Uheldet skete da 25-årig mand fra København var på vej hjem fra et sejlerstævne i Aarhus.