Gå til hoved-indhold

Flydende bådudstilling i Egå lige nu - 35 nye både

Hvis ikke vi udstiller så sælger vi ikke, siger Bavaria og Dufour-forhandler Michael Floor, der med Egå Sejlklub står bag Flydende Bådmesse, der kører i dag og i morgen. Interview og fotos.

Direktør Lars Ive stopper hos North Sails

Nu er medejer af North Sails, Jens Christensen, direktør for over 300 ansatte i Europa og New Zealand. Lars Ive gik selv og søger nu nye udfordringer.

Betalte med gummicheck og stak af med en X-95

43-årig gik langt over stregen i en handel i Rungsted, senere blev han pågrebet i Helsingør.

TV: Rekord trimaran knækker skrog

Under et rekord forsøg på Geneve søen knækker hydrofoil trimaranen, l'Hydroptére læ skrog.

Danmarkspremiere på Egå-udstilling med Dufour og Bavaria

Bavaria Vision 46 , Dufour 335, Dufour 36 og B/one, er nye både, man kan på flydende bådmesse se fra fredag 19. til søndag 21. august. Se også brugte både og prøv SUP-padling på Flydende bådudstilling

Nyd OL i London på den fede måde på Donna Wood

Jes Schmidt fra Nyhavn har med sin hustru og venner sejlet hotelskibet Donna Wood midt ind i London. Der er ledige kahytter. Se fotos.

Risbjerg sælger 30-40 % mere i år - klar til MESSE C

Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde fra Beneteau og Searay præsenteres, når Risbjerg A/S udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret.

Speedbådefører skal få op til 8 års fængsel

Det mener Steen Fisker. - Alt for høj hastighed i havnen bør føre til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 252, stk. 1, siger han efter ulykken i Københavns havn i denne uge.

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.