Gå til hoved-indhold

Forlist trimaran-sejler dømt for smugleri af hash

En af de fynske mænd, som frygtes omkommet efter forlis i Biscayen i en 33 fods trimaran, har været indblandet i sejlbådsmugleri, skriver Fyens Stiftstidende.

33 fods trimaran-ulykke - nu indsamling til savnedes børn - se også TV om båden

Indsamling er startet på facebook, og det er tilsyneladende onklen til den savnedes børn, der har taget initiativet. Se nu TV 2-indslag om den 33 fods båd, bygget af Bent Quorning.

Hellers holder kæmpe udsalg - penge til ny retssag

Hellers i Kastrup holder Stormvarsel-udsalg på fredag og lørdag. - Vi skal have midler til at slås mod Konkurrencestyrelsen, siger Peter Heller.

Ken Zier vil male et maleri om ugen fra Ebeltoft Vig - en protest mod travlhed

- Det næste års tid vil jeg male et maleri om ugen fra samme strand, siger den maritime kunstner og OK-sejler, der bagefter udgiver bogen One Man One Beach. Følg ham på nettet.

Tre sejlere savnes efter forlis i Biscayen - aktiv eftersøgning stoppet

Tre mænd på 33, 34 og 55 sejlede angiveligt ud fra kysten i Brest, Frankrig for to dage siden. Dele af trimaran er efterfølgende fundet drivende rundt i vandet - uden besætningsmedlemmerne. Opdateret.

Respekteret sejlsportsforfatter Bent Lyman er død

Journalist, foredragsholder og forfatter, Bent Lyman fra Thurø, blev kun 66 år efter længere tids kræftsygdom. - Han var en super formidler, siger Knut Iversen.

Se ældre skibe blive fikset på Admiral Kaj i København

Matroser skal slibe og lakere alle master, bomme og rær, afrigge tovværk, lapsalve riggen, tørre og pakke sejl på Mira, Halmø og Lilla Dan frem til 12. oktober.

Huslejesag: Hellers fik medvind i Sø- og Handelsretten

Hellers Ýachtværft har vundet mere end en halv sejr over konkurrencemyndighederne og Kammeradvokaten. Sag skal gå om og Kastrup-firmaet skal ikke betale 850.000 kr. her og nu.

X-Yachts viser ny XP 33 frem på Fredericia-messe

- En 33-fods båd, XP 33, er efter vores opfattelse er helt perfekt til danske og nordiske forhold, siger X-Yachts Niels Thomsen om båden til lige under en mio. kroner.

TV: Skandaløs søsætning af dyr motorbåd

Metoden var god nok, men udførelsen elendig da et russisk værft for nyligt søsætte en dyr motoryacht til adskillige millioner kroner.