Gå til hoved-indhold
Billede fra undervisningsmaterialet på nettet.Kort Nyt
Billede fra undervisningsmaterialet på nettet.

Tag VHF/SRC kursus på nettet

Nu kan du nemt og billigt forberede dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve online. Dansk Sejlunion og Marstal Navigationsskole har lavet kurset, der åbner på mandag.

Af katrine bertelsen |

Med det nye kursus kan du forberede dig til at få Søfartsstyrelsens Short Range Certificate (SRC) hvornår og hvor du har lyst. Det eneste krav er, at du har adgang til internettet.

VHF/SRC kurset er det første resultat af samarbejdet mellem Marstal Navigationsskole og Dansk Sejlunion.

- Med kurset giver vi sejlerne nem adgang til god og kvalitetssikret viden om SRC og dermed større mulighed for at bestå Søfartsstyrelsens SRC-prøve, siger Steen Wintlev fra Sejlunionen.

- Vi er stolte af dette nye kursus som giver sejlerne let adgang til VHF/SRC certifikatet, og dermed er vi og sejlerne med til at øge sikkerheden til søs, fortæller Søren Vestergård fra Marstal Navigationsskole.

På online VHF/SRC Kursus fører en speaker dig gennem pensum. Speakerens fortælling bliver understøttet af tekst og illustrationer på skærmen. Har du behov for at have kursus på skrift, for at kunne lave understregninger, tage noter eller lignende er der det muligt at udskrive teksten kapitel for kapitel.

- Vi har forsøgt at give brugeren mulighed for optimal indlæring ved at bruge disse mange og forskellige virkemidler, siger Søren Vestergård

Efter hvert afsnit er der mulighed for at teste sin viden. Disse tests kan man vende tilbage til, så ofte man vil. Kursus indeholder også en test-prøve. Du kan via en database med en stor mængde spørgsmål generere din egen SRC-prøve og teste om du er parat til at gå til prøve. Spørgsmålene er alle hentet fra originale SRC-prøver og kan genanvendes fem gange.

Som bruger skal du kun supplere kursus med bogen ”GMDSS Tillæg til Lærebog” som må medbringes til Søfartsstyrelsens SRC-prøve.

TDC udgiver ikke mere lærebøger til VHF/SRC prøven. Skagen Skipperskole laver deres egne, og den er godkendt af Søfartsstyrelsen. Du kan købe ”GMDSS Tillæg til Lærebog" på linket her.

 

Kursuspris: 800 kr.

Kursus er til rådighed for brugeren i 2 måneder fra købsdato.

Online VHF/SRC kurset kan købes på www.sejlershoppen.dk fra mandag den 15. April.

content-loader
content-loader
content-loader