Gå til hoved-indhold

Sense 55 imponerede ved stor test hos Beneteau

Beneteau inviterede journalister fra hele verden til Sydfrankrig. Minbaad.dk/BådNyt var i La Ciotat ved Marseille forleden. Flotte Sense 55 er en drøm i store bølger. Se fotos.

Lorenzen: Engagementet svigter - sejlsporten lider

Der findes løgn, forbandet løgn og så statistik, som et gammelt mundheld udtrykker det. Men tendensen er klar, sejlsporten lider – også i Australien, som ellers er et mekka for sejlsport.

Gæt en kold båd

Vi har modtaget dette billede fra et stort bådværft. Kan du gætte hvilken model der er tale om?

Søsportens Sikkerhedsråd: Mere teknologi til sejlerne

e-Navigation services, AIS udstyr kan spille en vigtig rolle i fremtidens sikkerhedsudstyr, siger formand for Søsportens Sikkerhedsråd Francis Zachariae, der sejler Vindø 50

Spirende forår - rapport fra Øresund

I weekenden ku man se friske Optimister, Laser, Contender og Europajoller samt 29´erne, 505, FD, Yngling, J80 og Melges 24 på Øresund, skriver Jens Vestergaard.

Dufour 335: 10 meter turbåd uden hækstag

Et usædvanlig bredt cockpit, dobbelt rat og en rig uden hækstag springer umiddelbart i øjnene på den nye franske familiecruiser Dufour 335 Grand Large, som vi har testet i januar.

17-årig sigtes for at laserblænde piloter

Der har de seneste dage været flere episoder, hvor piloter er blændet med laserlys. Det kan føre til ulykker, når folk driller piloter. Voksne dummer sig også.

Fire både beskadiget i lagerhal ved Sønderborg

Selve lagerhallen slap billigt fra branden, men en speedbåd blev flammernes bytte, og tre andre både blev beskadiget, lyder det fra jv.dk. Opdateret kl. 20.56

TV: Richard Branson håber på kitesurfing til OL

Rigmand Richard Branson fortæller om kitesurfing. Det er hans håb at det bliver en diciplin til OL i 2016.

Team China får træningsbase i Sanya

Det kinesiske AC45 hold, Team China har annonceret at de får træningsbase i den kinesiske havneby, Sanya.