Gå til hoved-indhold

17 Stand Up Paddles drev væk fra Hornbæk Strand på én dag

Livredderne på Hornbæk Strand havde onsdag i det varme vejr meget travlt med folk på SUP’s, der endte med at have brug for hjælp. Typisk er der tre mennesker på det samme bræt med en padel. Det er en vanvittig dårlig idé, siger livredder.

 

Sejlbåde fanget i Aalborg - jernbanebroen kan ikke åbne pga. togskinner

Jernbanebroen i Aalborg er endnu engang ramt af tekniske problemer. Netop nu er Limfjorden fyldt med lystsejlere, som vil både ind og ud af fjorden, fortæller Nordjyske.dk

 

Mathis Værft i Aalborg vil frem - vi var på besøg og fik en rundtur

Vi møder Mathis værfts direktør, bådebygger Jacob Mikkelsen, der gør status efter over to år på posten, for de 14 bådebyggere, malere og smede. Især en kæmpe bedding til 29 meter både gør indtryk. Værftet mangler folk, efter travlhed

Sejler røg i håndjern efter han slog kvinde og smed hende i vandet på Samsø

Idyllen blev afbrudt i Ballen Havn efter en aggressiv 26-årig mandlig speedbåde-sejler slog en kvinde og smed hende i vandet og sejlede båden på grund, fortæller flere vidner som minbaad.dk har talt med. Sejleren blev anholdt for spiritussejlads. Opdateret 21.7.

44-årig mand drukner da han forsøger at svømme under flydebro i Svendborg

En 44-årig mand var afsted med to venner, da det gik grusomt galt ved Frederiksøen i Svendborg lørdag aften.

Købte Drabant 24 for 100 kroner og satte den i stand for 13.000 kroner

- Drabant 24eren blev frigivet fra havnen i Helsingør, da ejeren aldrig dukkede op kom den på bud hvor jeg bød 100 kroner og fik den for det, fortæller Christoffer Duus, der nu har fået sig en billig, flot og velsejlende sejlbåd for få penge i en tid hvor alt stiger.

Motorbåd påsejler mindre motorbåd med fire unge mennesker viser video

»Hvad laver du din idiot? Er du dum i hovedet?« råber en ung mand i en mindre motorbåd, da der var Red Bull Cliff Diving (udspring, red.) fra taget af Operahuset.

Vidner søges til påsejling af surfer i Nr. Vorupør - sprang for livet

Søndag den 17. juli kl. 12.42 blev en surfer påsejlet af en fiskerbåd på stranden ved Nr. Vorupør ved Vesterhavet, syd for Klitmøller. Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner til hændelsen, hvor surferen nåede at springe fra surfbrættet inden fiskeren ramte ham.

Overlæge har fundet mulige årsager til bådbrande - lad en skibselektriker se på din båd

På baggrund af 2.000 besvarede spørgeskemaer kommer overlæge Jens Lauritsen med sine bud på, hvordan en håndfuld både i sommerferien i 2020 kunne bryde i brand.

Sådan får du båden fri fra grunden

En rolig sejltur kan dog hurtigt udvikle sig til en kaotisk situation, hvis båden støder på grund. Hvert år har 50 både behov for at hjælp til at komme fri.